la 13.03. klo 17:00

KalPa - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KalPan hyökkäys yskii ja Pelicansin puolustus on timanttia

Liigan perjantaikierroksella KalPa isännöi Pelicansia Kuopiossa. Kumpikin joukkue on ollut viime aikoina kovassa vireessä, ja odotamme matsista tasaista kamppailua. Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia.

Viimeisissä neljässä ottelussaan Pelicans on puolustanut erinomaisesti. Tuona aikana lahtelaisseura on päästänyt vain viisi maalia, eli 1,25 maalia ottelua kohden. Poikkeuksellinen lukema selittyy sillä, että jokin on loksahtanut kohdilleen Pelicansin puolustuspelissä. Vastustaja harvoin pääsee parhaille maalipaikoille maalin edustalle, kun Pelicansin noppavitonen puolustaa tilanteet jo kaukaa ennakoiden.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KalPalla on allaan kolme tappiota, mutta pidemmällä ajan jaksolla tarkasteltuna joukkueella pyyhkii lujaa. Pelicansin tapaan kuopiolaisten maalivahti- ja puolustuspeli ovat olleet erinomaisella tasolla. Ainoastaan maalinteko tuottaa joukkueelle tuskaa. VIimeisissä kolmessa matsissa KalPa on tehnyt vain yhden maalin. Omissa on heilunut myös vähän, vain viidesti.

Pelicansin ja KalPan matseissa on nähty viime aikoina laadukasta kiekkoa, mutta maalit ovat jääneet vähiin. Odotamme, että tänäänkin joukkueiden välisessä matsissa jäädään alle 5,5 maaliin. Veto siis osuu, jos loppulukemat ovat esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 2-0.