la 06.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – Ässät | Minne suunta, Porin Ässät?

Liigan lauantain kierroksella kohtaavat sarjakakkonen Oulun Kärpät ja sarjajumbo Porin Ässät. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti kello 18.30 Oulun Energia-areenalla.
Kärpät on kerännyt yhdeksästä ottelusta 20 pistettä. Joukkue huilasi perjantain kierroksen ja pääsee lauantaina kotiyleisön eteen tuoreilla jaloilla. Kärpät on pelillisesti hyvässä viressä, omiin ei juurikaan mene maaleja ja hyökkäyspeliin on alkanut löytyä tehoja. Kärpät on viiden ottelun voittoputkessa.
Joukkueen alkukauden suurimpia onnistujia on ollu nuori maalivahti Veini Vehviläinen. Nuorukainen on kaapinut kiekoista kiinni 94.01% ja päästettyjen maalien keskiarvo on loistava 1.24, mikä kertoo myös Kärppien hyvästä puolustuspelistä. Kärppien kultaista kypärää kantaa Mika Pyörälä pistein 3+4.
Kärppien erikoistilannepelaaminen on kaksijakoista. Kärpillä on ollut alkukaudella Liigan paras alivoima, 90,91% varmuudella. Ylivoima on taas ollut aika kehnoa, kun se on toiminut ainoastaan 15.15% teholla.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Porin Ässät lähtee otteluun hankalista lähtökohdista. Ässät on pelannut Liigaa kahdeksan ottelua, ilman ainoatakaan varsinaisen peliajan voittoa. Maalierolla 15-27 pelannut Ässät on päästänyt todella paljon maaleja. Lisäksi Ässät pelasi perjantaina Kuopiossa KalPaa vastaan häviten 2-4. Tuossa ottelussa Ässät oli aneeminen, turhautunut ja huolimaton. Varmaa on se, että lähiviikkoina Ässissä tapahtuu muutoksia – joko ottelut kääntyvät voitollisiksi tai valmennusryhmä kokee muutoksen.
Ässillä ei ole paljoa onnistujia huonon alkukauden jälkeen. Ässien kannalta on hälyyttävää huomata, että hyökkäyskolmikko Sami Lähteenmäki, Jarno Kärki ja Sakari Salminen on tehnyt 12 maalia, kun koko muu joukkue on tehnyt vain kolme maalia. Joukkueen hyökkäyspeli on siis ollut kokonaan yhen ketjun varassa. Joukkueen maalilla Andy Bernard on torjunut kiekoista 89.04%, päästettujen maalien keskiarvon ollessa 3.15.
Ässien ylivoimapelaaminen on ollut heikkoa. Lyhyesti ja tarpeeksi kattavasti sanottuna Ässillä on alkukaudesta ollut Liigan huonoin ylivoima ja toiseksi huonoin alivoima.
Kärpät lähtee otteluun hyvässä vireessä ja tuoreilla jaloilla. Ässät pelaa toisen pelin peräkkäisenä päivänä, joka painaa jaloissa. Ässät on niin hukassa, kuin vaan voi olla. Maalivahtipeli ei toimi, puolustus on harvaa, vastustajat saavat paljon paikkoja ja hyökkäyspelikin on yhden kentän varassa. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on surkeaa – näiden perusteluiden pohjilta lähdetään pelaamaan Kärpille isomaalista voitoa. Peleihin mukaan Kärpät -2.5 maalia ja Kärpät yli 3.5 maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ