Liiga la 06.03. klo 17:00

Kärpät - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tähtitieteellinen kerroin! Onko Ässät oikeasti näin iso altavastaaja surkeaa kotijoukkuetta Kärppiä vastaan?

Ässät on karauttanut itsensä seitsemän tappion putkeen, mutta pisteitä on silti pienten marginaalien otteluissa tippunut tilille. Kärpät on vastaavasti ollut tällä kaudella sarjan kolmanneksi heikoin kotijoukkue ja pelaaminen ailahtelee yhä. Vieraille tarjottu korkein kerroin on kirjoitushetkellä melko tähtitieteellinen Coolbetin laskema 4,30. Onko Ässät todella näin jättimäinen altavastaaja?

Kärppien erikoistilannepelaamisen osalta alivoima vakuuttaa, mutta ylivoimapelaaminen on yhä vaikeaa. Hyöty erinomaisesta alivoimasta on melko lailla nollan luokkaa, jos lähes kaikki tehdyt maalit syntyvät tasakentällisin. Kuluvalla viikolla Kärpät on kahdessa tappiossaan onnistunut seitsemällä ylivoimayrityksellään kerran, pitänyt maalinsa puhtaana alivoimalla ja tehnyt tasakentällisin ainoastaan kaksi osumaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ässille tarjoillaan Raksilassa todella merkittävän altavastaajan asemaa, mikä haiskahtaa erikoiselta. Vaikka vierailija on ajautunut seitsemän ottelun tappioputkeen, ovat sen ottelut ratkenneet viime aikoina kauttaaltaan pienillä marginaaleilla – viidestä edellisestä Ässät-kamppailusta neljä on ratkottu vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Kärpillä on ollut pitkä voitokas jakso, mutta murskavoitot eivät ole maistuneet – 12 edellistä isäntien ottelua on ratkennut maalilla ja viidesti on löydetty tulos vasta jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa. Eilisessä 4–3-tappiossaan HIFK:lle Kärpät joutui todella koville ja erityisesti puolustajat olivat kovan paineen alla, joka näkyi esimerkiksi epätyypillisten pelaajien vielä erikoisempina virheinä.

Lauantaille haetaan peli-ideaa vieraiden kautta. Ässät voitti Kärppiä vastaan edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa 3–0-numeroin ja kaksi aiempaa ovat ratkenneet oululaisille maalin erolla, toinen jatkoajalla. Läpihuutojuttua tuskin on surkeasti kotonaan pelanneelle isännälle luvassa lauantainakaan – ykköspelivalinnaksi poimitaan vieraiden tappio korkeintaan maalilla (Ässät +1,5). Toisena kohteena nostetaan pöydälle kokeilevammin suora vierasvoitto Coolbetin tarjoamalla 1X2-markkinan parhaalla kertoimella.