pe 14.02. klo 18:30

Kärpät - HIFK

Juhamatti Aaltonen debytoi Kärpät-paidassa HIFK:ta vastaan!

Torstaina kuultiin, että Juhamatti Aaltonen liittyy välittömästi Lahden Pelicansinsta Liiga-kärki Oulun Kärppien riveihin. Mies pukee Kärpät-nutun ensimmäistä kertaa tällä kaudella ylleen heti perjantaina, kun oululaiset saavat vastaansa vahvasti viime aikoina ja kauden keskinäisissä kohtaamisissa esiintyneen HIFK:n.

HIFK on yhdessä Tampereen Tapparan kanssa ollut tällä kaudella punainen vaate sarjakärjelle Kärpille. Helsinkiläisiä vastaan oululaiset ovat hävinneet jo kolmesti neljässä kohtaamisessa ja tappiollisia otteluita yhdistää se, että Kärppien esitykset ovat näyttäneet poikkeuksen voimattomilta. Sama on toistunut toista kärkiseuraa Tapparaa vastaan käydyissä kamppailuissa, joista Kärpät on tällä kaudela hävinnyt jokaisen – viimeksi viikko sitten numeroin 3–1.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Pääkaupunkilaisten taito poistaa vastustajalta tilaa omalla puolustusalueella ja puolustaa keskialuetta tasapainoisesti on ollut myrkkyä Kärpille. Viime aikoina tai oikeastaan koko kauden ajan Kärppien tehokkuus on perustunut pitkälti kärkiketjun erinomaisuuteen, mutta kun se vahvuus on siltä otettu pois vastustajan toimesta, tappioitakin on tullut.

Kärppien norsujen hautausmaa -osastolla painiskelevat Janne Pesonen ja Jussi Jokinen eivät ole missään tapauksessa viime aikoina vakuuttaneet ja liekö sitten Aaltonen voisi heidän pelaamiseensa tuoda joitakin uusia ulottuvuuksia. Esimerkiksi viime perjantaina edellä mainittujen herrojen pelaaminen oli todella lyijyistä tekemistä yhdessä Jari Sailion kanssa ja kentällinen oli pahasti ottavana osapuolena Tampereella.

HIFK pelasi ensimmäisen ottelunsa maajoukkuetauon jälkeen jo keskiviikkona, kun se kaatoi vahvalla kotiesityksellä Ilveksen 4–0-lukemin. Helsinkiläisten tekemisessä on ollut viime aikoina paljon hyvää ja palaset ovat selvästi alkaneet loksahdella kohdilleen – HIFK on ehdottomasti otettava vakavasti kevättä ja tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen.

Perjantain ykköspelivalinta on tasapeli- tai vierasvoitto -kohde. Kärpät ja HIFK ovat pelanneet tällä kaudella äärimmäisen tasaisia kamppailuita, joista useissa maalintekotehokkuus on ollut avainasemassa voiton kannalta. Pohjoisen ja etelän taisteluissa yhden maalin eteen ovat joukkueet – Kärpät vielä enemmän – joutuneet tekemään verrattain runsaasti töitä. Nostetaan toiseksi kohteeksi vähämaalisuus (alle 4,5 maalia).

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>