Liiga ke 10.03. klo 18:30

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aiheuttaako HPK kovassa ruuhkassa Kärpille harmaita hiuksia? Vieraita ei kannata sortua aliarvioimaan!

HPK sai huilata eilen, kun Liigaa pelattiin ensimmäistä kertaa kuluvalla viikolla. Kärpät oli heti askissa, mutta ottelu pelattiin Raksilassa, joten matkustuskilometrejä ei synny. Isännillä on myös laaja materiaali, jonka avulla kovimmatkin pelaajat saavat ajoittain huilata. Voitokkaasti oululaisten näkökulmasta päättyneen Sport-ottelun jälkeen ainakin hyökkäyspäässä lienee muutoksia tiedossa ja maalivahtikin vaihtunee.

Tiistaina Patrik Rybar pelasi Sportia vastaan tyylikkäästi nollapelin, kun Kärpät kaatoi kotkapaidat kotonaan 3–0-lukemin. Tästä huolimatta perättäisenä pelipäivänä maalivahti vaihtunee toiseen viime aikoina mukavasti torjuneeseen kassariin Justus Annuseen. Hyökkäyspäähän Kärpät saa tuoreita jalkoja ainakin eilen huilanneiden Jesse Koskenkorvan, Julius Hermosen sekä Jari Sailion muodossa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK pisti edellisessä ottelussaan HIFK:n tiukoille kotonaan, mikä oli pienoinen yllätys. Hämeenlinnalaisryhmä on kuitenkin parantanut pelaamistaan kovaa kyytiä, mikä on nähtävissä suoraan kymmenen ottelun kuntopuntarissa, jolla mitattuna joukkue on kolmantena 20 pisteellään. Suonenveto on melkoinen, sillä Pallokerhon kokonaissijoitus sarjassa on vasta 12.

Kärpät on toki napsinut ainoastaan pisteen vieraita vähemmän samaisella kymmenen ottelun kuntopuntarilla ja viimeisimpänä joukkue on napannut kaksi tyylikästä kotivoittoa. Ennen eilistä otteluaan Mikko Mannerin miehistö kaatoi lauantaina Oulussa vierailleen Ässät numeroin 4–1. HPK:ta ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä se on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta saanut puolustuspäätään mukavasti tukittua ja Eetu Laurikainen joukkueen maalinsuulla on ollut äärimmäisen kovassa lennossa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
1⃣9⃣9⃣ Liiga-maalia kasassa! 😱

#Kärpät #Liiga

Hämeenlinnalaisten viimeaikaisessa tekemisessä on ollut paljon samoja piirteitä kuin pelaamistaan tammi-helmikuussa huomattavasti yksinkertaistaneella isännällä. Helpolla Kärpät tuskin pääsee, kun vastakkain on kaksi tätä nykyä hyvin puolustavaa ryhmää. Pelivalinnaksi nostetaan tällä kertaa, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä maalia (alle 5). Jos ottelussa kuitenkin tulee tasan viisi maalia, kohde mitätöityy.