Liiga la 11.01. klo 18:30

Kärpät - Ilves

Lauantai-illan huippukamppailu pelataan Oulussa!

Lauantai-illan huippukamppailussa sarjakärki Kärpät saa kotona vastaan erittäin hyvin esiintyneen Ilveksen. Onnistuuko Ilves kaatamaan Kärpät todella pitkän tauon jälkeen, vai katkaiseeko kotijoukkue Ilveksen pitkän vieraspisteputken?

Kärpät on vakuuttavasti sarjan kärjessä 9 pisteen erolla yhden ottelun enemmän pelanneeseen Tapparaan kun runkosarjaa on jäljellä hieman yli kolmannes. Perjantaina oululaiset haki kaksi pistettä TPS:n vieraana. Kärpät hallitsi ottelua laukausten osalta totaalisesti ja ottelun päätyttyä jatkoajalla laukaukset kirjattiin lopulta 54-18 Kärppien eduksi. Ilvestä vastaan samanlaiseen tuhlailuun ei ole varaa mikäli joukkue haluaa pitää pisteet Oulussa. Kärppien puolustuspelaaminen on ollut kuluneen kauden parasta, mutta kyseisessä ottelussa se joutuu todella koetukselle, kun vastaan asettuu sarjan toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Sarjataulukossa 3. sijalla majaileva Ilves saapuu raksilaan allaan 5-2 rutiinivoitto Sportista. Ykkössentteri Arttu Ruotsalainen oli ottelussa vahvasti esillä tehden kolme maalia. Mielenkiintoinen osa-alue ottelua seurattaessa tulee olemaan erikoistilannepelaaminen, varsinkin kun Ilveksen äärimmäisen vaarallinen ylivoima saa vastaansa sarjan selkeästi parhaan alivoiman. Tilastoja tutkiessa esille nousee mielenkiintoinen fakta. Ilveksellä on mahdollisuus tehdä ennätys peräkkäisten vieraspeli pisteiden osalta. Pisteputki on ennen iltaa 13 ottelun mittainen. Molempien joukkueiden hyökkäyksestä löytyy valtavasti hyökkäyksellistä osaamista, joten myös Ilveksen on oltava hereillä heti ottelun alusta asti. Johtoasemaan päästyään Kärpät voi olla todella haastava vastus.

Ilveksen kova vire saa jatkoa Oulussa. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin tasaiset. Molempien joukkueiden valtaisasta tulivoimasta huolimatta ottelusta on odotettavissa tarkka ja huolellinen vääntö puolustuksen osalta ennemmin kuin valtaisa maali-iloittelu. Pelivalinnaksi kelpaa mainiosti Ilves +0,5 joka osuu mikäli varsinainen peliaika päättyy tasan tai vierailijoiden voittoon.

10 euroa pelirahaa