la 15.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – Kalpa | Hallitseva mestari aloittaa urakkansa

Lauantaina aloittaa oman kautensa Oulun Kärpät. Ottelussa vastaan asettuu Kuopion Kalpa, joka eilen suli Jukureita vastaan pelatussa ottelussa.
Kärpät koki suuria menetyksiä kesän aikan. Hyökkäyksestä lähti osaamista pois roppakaupalla, ja puolustuksen jätti Miika Koivisto. Tilalle puolustukseen tuli kuitenkn huippuvahvistus Atte Ohtamaa pitkällä sopimuksella. Ennen kauden alkua Kärppien entinen kapteeni Lasse Kukkonen luopui kapteenin C-kirjaimesta ja luovutti sen nimenomaan Ohtamaalle. Muita kesän hankintoja ovat mm. Jasper Lindsten, Aleksi Heponiemi sekä Mika Pyörälä.
Viime kauden pistemiesten lähdettyä Kärpissä tarjoutuu nuoremmille pelaajille näyttömanhdolisuus. Erityisesti Heponiemeltä, Lindsteniltä, Niklas Lasulta sekä Rasmus Kuparilta odotetaan tulosta. Puolustus ja maalivahtipeli sen sijaan on Kärpillä kenties sarjan paras. Maalivahti Veini Vehviläinen pelasi viime keväänä erinomaisesti, kuten myös puolustaja Jani Hakanpää.
Vierasjoukkue Kalpan peli on sen sijaan pahasti sekaisin. Perjantaina joukkue hävisi jatkoajalla Jukureille 3-4, vaikka johtivat peliä jo 3-1. Kalpa on kärsinyt todella paljon loukkaantumisista, mutta tilanne alkaa hiljalleen parantua sen suhteen. Tämän iltaiseen peliin joukkue on mm. saamassa Jaakko Rissasen. Preseason peleissä nuori Kalpa ryhmä oli melko heikko.
Ottelussa on yksi iso suosikki, eli Kärpät. Se avaa tänään kautensa juhlalseti viirin nostolla, ja juhlat jatkunevat pelin käynnistyttyäkin. Kärpät saa -1,5 tasoituksella lähes kahden kertoimia, ja se kannattaa ehdottomasti poimia lapulle. CHL-ja harjoituspeleissä Kärpillä ei ole ollut ongelmia maalinteon kanssa, kun taas Kalpa on päästänyt maaleja runsaasti. Tämän takia uskomme, että Kärpät onnistuvat maalinteossa useaan otteeseen.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ