la 29.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – Lukko | Kärpät saa vastaansa nousua tekevät raumalaiset

Liigan lauantain kierroksella kohtaavat eilen huilannut Kärpät ja Sportilta jatkoaikavoiton hakenut Lukko. Kiekko putoaa jäähän 17.00 Oulun Energia-areenalla.
Kärpät on alkanut löytää peliään unisen alkukauden jälkeen ja on tällä viikolla ehtinyt nollata HPK:n ja Ilveksen. Kärpät metsästää siis viikon kolmatta voittoa. Kärppien puolustuspeli on varmaa ja vakuuttavaa, mutta hyökkäyspeliin kaivataan lisää tehoja.
Rauman Lukon kauden ensimmäiset ottelut olivat melkoisen kauheaa katsottavaa ja tulokset sen mukaisia. Nyt Lukko on kääntänyt kurssiaan kahdella peräkkäisellä voitolla. Janne Niskala ja Jyri Marttinen katselevat pelejä edelleen katsomosta, tosin mikäs siinä voittoja katsellessa.
Kärppien maalilla Veini Vehviläinen on ollut loistavassa iskussa, torjuntaprosentti näyttää lukemaa 93,94%, päästettyjen maalien keskiarvo 1,18, kaksi nollapeliä.
Lukon maalivahdeilla on ollut vaikeaa, ja onkin epäselvää kumpi maalivahdeista nappaa ykköstorjujan paikan. Lassi Lehtisen torjuntaprosenttina 85,71, päästettyjen maalien keskiarvo 3,51. Oskari Setäsen torjuntaprosenttina vuorostaan 84,00, päästettyjen maalien keskiarvo 3,78.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Alkukauden erikoistilanteissa Kärpät on ollut sekä hyvä että huono. Ylivoima on sarjan kolmanneksi huonointa, ainoastaan 12,5% ylivoimista on päättynyt maaliin. Alivoima taas ollut Liigan parasta, toimien 91,3% varmuudella.
Lukko on alkukaudella iskenyt ylivoimalla maalin joka neljäs kerta. Myös alivoima on Liigan kärkipäätä 82% toimivuudellaan.
Joukkueiden parhaat pistemiehet ovat Kärppien Mika Pyörälä pistein 2+2 ja Lukon Arttu Ilomäki tehoin 2+5.
Ottelun suurin erikoisuus on joukkueiden valmistautuminen. Kärpät on saanut valmistautua peliin vuorokauden kauemmin, kun Lukko väänsi eilen jatkoille Sportin vieraana. Tämä ei voi olla näkymättä ottelussa, jonka Kärpät haluaa varmasti pitää kovavauhtisena.
Uhmapelaajat näkee ottelussa lepoedun merkittävänä seikkana. Täten pelivalinnat tähän otteluun ovat Kärppien voitto tasoituksella, sekä kotijoukkueen yli 3.5 maalia varsinaisella peliajalla.
Kärpät saa ison edun myös maalivahtipuolella, joten Lukon saumat voittoon nähdään heikkoina tässä ottelussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ