la 12.01. Klo 17:00

Liiga: Kärpät – Lukko | Kärpillä on suvantovaihe – raumalaisilla rahoille?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liigakärki Kärpät saa Oulussa vastaansa Rauman Lukon, jonka tuloskunto on hieman hiipunut. Kärppien kokoonpanoon palaavat Nuorten Leijonien MM-sankarit sekä kärkipuolustajiin lukeutuva joukkueen kapteeni. Lukolla on puolustajia sivussa.
Kärpät hävisi Vaasassa perjantaina – Lukko kotonaan SaiPalle torstaina 
Lukko on kymmenen ottelun kuntopuntarilla Liigan toiseksi paras joukkue Pelicansin jälkeen, mutta viime aikoina sen pelaaminen ei ole tulosten valossa ollut aivan niin vakuuttavaa. Viidestä edellisestä ottelustaan raumalaiset ovat voittaneet ainoastaan kaksi. Kaikki tappiot ovat kuitenkin tulleet vain maalin erolla, kun JYP, TPS sekä viimeisimpänä SaiPa ovat olleet parempia.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Viime aikojen otteluissaan Lukko on onnistunut voittamaan ainoastaan Ässät ja KooKoon, joiden voittaminen ei tällä hetkellä Liigassa kuuden parhaan joukossa olevalle seuralle ole kovinkaan suuri meriitti. Vieraskaukaloissa raumalaisilla on kuitenkin viiden ottelun voittoputki.
Kärpät ei ole viime aikoina suorittanut sen paremmin kuin Lukkokaan. Perjantaina joukkue hävisi Vaasassa numeroin 2–1 oltuaan kamppailussa selkeästi huonompi osapuoli. Edellisenä viikonloppuna oululaiset hävisivät perjantaina HIFK:lle ja lauantaina kotonaan Jukureille.
Kärpillä on menossa niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin pienoinen suvantovaihe ja edellisistä kymmenestä kamppailustaan se on onnistunut keräämään ainoastaan 16 pistettä, jotka oikeuttavat kuntopuntarilla viidenteen sijaan.
Kupari, Heponiemi ja Ohtamaa Kärppien kokoonpanossa – Lukolla puolustajia sivussa
Nuoret maailmanmestarit Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi palaavat viimein Kärppien kokoonpanoon. Samalla ovenavauksella oululaiset saavat sairastuvalta takaisin kapteeninsa ja kärkipuolustajansa Atte Ohtamaan. Kärpillä ei ole enää lainkaan poissaoloja ja kaikki pelaajat ovat joukkueen käytettävissä.
Lukolta puuttuu puolustajia. Nuorten maailmanmestaruuskisoissa loukkaantuneen Ville Heinolan lisäksi pakistosta on sivussa kaksi ison profiilin puolustajaa, kun Simo-Pekka Riikola ja Rony Ahonen eivät ole pelikunnossa. Hyökkäyspäästä raumalaisilta puuttuvat Jere Friberg sekä Antti Saarela.
Poissaolotilanteista muodostuu siis Kärpille pieni etu, koska sillä ei ole poissaolotilannetta tällä hetkellä. Lukolla on puolestaan ollut välipäivä edellisen pelatun kamppailun jälkeen.
Raumalaisten kertoimet on vedetty melkoisen tappiin ja pelivalinnoissa mennään vahvasti vierasjoukkueen kautta lauantaina.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: