ti 10.03. klo 18:30

Kärpät - Lukko

Jatkuuko Kärppien puolivillainen läpsyttely?

Kärpät hävisi viikonloppuna KooKoolle Raksilassa ensimmäisessä panoksettomassa ottelussaan runkosarjassa. Oululaisryhmä varmisti piikkipaikkansa aiemmin viime viikolla. Lukolla panosta on vielä runsaasti ja se liitää erinomaisessa kevätvireessä. Raumalaisille on kaiken lisäksi tarjolla todella kova kerroin, joten vierasvoittoon tartutaan mielellään.

Lukko on ollut viime viikkoina ja oikeastaan koko kevätkaudella yksi parhaista, ellei paras Liiga-joukkue. Palaset ovat loksahdelleet Raumalla kohdilleen ja läpi kauden kehittynyt joukkuepelaaminen on näkynyt keväällä tuloksissa. 20 ottelun otannalla vieras on kerännyt pisteitä huikeat 49 kappaletta ja se on kymmenen pistettä tulevaa runkosarjavoittajaa enemmän.

Kärpät pelasi KooKoota vastaan ehkä hieman yllättäen lähestulkoon ykköskokoonpanollaan, kun ainoa poissaolija oli kärkipuolustaja Jakub Krejcik, joka kärsii loukkaantumisesta. Oululaisten kannalta hyvä uutinen oli Justus Annusen paluu kokoonpanoon, joskin tolppien välissä nähtiin Patrik Rybar. Slovakialaisen otteet eivät viime viikolla vakuuttaneet ja KooKoo-ottelussa oululaisryhmä kärsikin jatkoajalla 3–4-tappion. Koko tappiosta ei toki voi Rybarin niskoille syitä vierittää, mutta parhaimmillaan ei hänkään ollut.

Lukko on vielä pykälää vahvemmin pelaava joukkue kuin KooKoo ja samanlaisella asenteella Kärpät saa raumalaisvierailta ruman kylvetyksen. Panoksettomuus on ollut Kärpille myrkyllinen tilanne tulosten kannalta aikojen saatossa ja erityisesti se on sitä ollut lähihistoriassa. Uskotaan vierasvoittoon ja otetaan pelivalinnaksi Lukon lopullinen voitto.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>