to 14.01. klo 18:00

Kärpät - Lukko

Jari Sailiolle huikea merkkipaalu! Onko Kärppien yllätysmomentti sarjakärkeä vastaan käytetty?

Kärpät yllätti Lukon keskiviikkona, kun se paransi selvästi tekemistään surkeasti sujuneesta edellisviikonlopusta. Nuoriso-osasto toi selvästi piristysruisketta oululaisten tekemiseen. Yksi Kärppien keskeisimmistä ongelmista on kuitenkin ollut epätasaisuus – se ei esimerkiksi ole voittanut yli kahta ottelua peräkkäin noin kolmeen kuukauteen eli kauden ensimmäisten neljän kamppailun jälkeen. Lukko on takuulla valmiimpi, kun pelataan toistamiseen kahdessa päivässä.

Nälkäinen Kärpät kaatoi Lukon 2–1-lukemin pelaamalla vuoden parhaan ottelunsa keskiviikkona. Erityisesti joukkueen hyökkääjien liike ja puskeminen avauspelaamisessa väheni merkittävästi viime viikonlopusta, jolloin oululaiset hävisivät sekä Lukolle että Ässille jääden molemmissa kamppailuissa maaleitta. Alakerrassa Kärpät pelasi niin ikään huomattavasti tiiviimmin, yksinkertaisemmin ja huolellisemmin sekä kiekollisena että kiekottomana.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Vaikka Kärpät paransi vahvasti ja osin myös sillä yllätti Lukkoa, ei raumalaisjoukkue missään tapauksessa ollut paljoa huonompi. Pienten marginaalien iltaa sopii odottaa myös torstaina, mutta tilanteen voi nähdä myös siten, että oululaisten yllätysmomentti on osaltaan nyt käytetty. Kuten todettu, tasaisuus ei ole tällä kaudella lukeutunut Kärppien vahvuuksiin. Joukkueen vuoristoratamaista kautta korostaa se, että voitettuaan kauden ensimmäiset neljä ottelua, se ei ole voittanut yli kahta kamppailua peräkkäin.

Kärppien kokoonpano oli myllätty uuteen uskoon, osin myös olosuhteiden pakottamana. Juhamatti Aaltonen on noin viikon loukkaantuneena sivussa. Nuorten MM-kisojen parhaaksi puolustajaksi valittu Topi Niemelä puolestaan on kolmesta neljään viikkoa poissa peleistä, minkä lisäksi myös Miihkali Teppo puuttuu puolustuspäässä. Keskiviikkona isäntien kokoonpanossa nähtiin esimerkiksi Aatu ja Aku Räty, jotka nousivat suoraan kakkosketjuun, puolustaja Kasper Puutio sekä nelkosketjussa hyökännyt Tuukka Tieksola. Kärppien santapaperiosaston hyökkääjä Jari Sailio saa keskiviikkona täyteen kunnioitettavan merkkipaalun, kun 34-vuotias hyökkääjä saa täyteen 700 ottelua.

Lukolla ovat sivussa Aleksi Saarela sekä Jonne Tammela, mutta muutoin joukkueella on paras miehistönsä jalkeilla. Kertoimet ovat tasoittuneet eilisestä osittain Kärppien yllätyksen ansiosta, joten nyt kelpaa poimia kupongille kohteita sarjakärjen kautta. Kokonaisvaltaisesti vahvemman Lukon voitolle saa jopa kertoimen 2.40, mikä on erinomainen lähtökohtiin suhteutettuna.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleKärpät - Lukko14.01.2021