ti 02.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – Pelicans | Pelicansilla ylikerrointa markkinoilla

Kotimaisen liigan tiistain kierroksella kohtaavat oivassa vireessä oleva Oulun Kärpät ja Lahden Pelicans. Ottelu pelataan Oulussa kello 18.30. Kärpät avasi kauden vaisusti, mutta on noussut siitä kolmen ottelun voittoputkeen. Joukkue majailee sarjassa sijalla kolme, pelattuaan seitsemän ottelua ja kerättyä 14 pistettä. Kärppien maaliero on 19-10.
Pelicans on pelannut vaihtelevasti, mutta on kerännyt silti 12 pistettä seitsemässä pelissään, pitäen sarjassa sijoitusta 6. Pelicans on voittanut kaksi peliä putkeen, voitettuaan ensin kotonaan IFK:n ja sittemmin vieraissa TPS:n. Pelicansin maaliero on 20-15.
Joukkueiden alkukauden suurimmat onnistujat löytyvät tolppien välistä. Kärppien Veini Vehviläinen on torjunut kiekoista alkukauden kuudessa ottelussa 93.33% päästettyjen maalien keskiarvolla 1.31. Pelicansin Jakub Skarek on torjunut 94.25% varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 1.21.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Joukkueiden kultakypäriä kantavat Kärppien Mika Pyörälä ja Pelicansin Hannes Björninen – kumpikin tehoilla 3+3.
Alkukaudella Kärppien ylivoima on ollut kolmanneksi huonointa koko sarjassa, mutta alivoima taas onkin ollut sarjan parasta. Pelicans erikoistilanne sijoittuu sarjan keskikastiin oltuaan ylivoimalla yhdeksänneksi tehokkain ja alivoimalla kymmenenneksi vahvin joukkue. Ottelusta ei voi odottaa maalijuhlaa, kun kaksi hyvin alkukaudesta puolustanutta joukkuetta kohtaavat. Molemmilla maalissa on loistavat maalivahdit, mikä laskee maalien odotusarvoa.
Lisäksi markkinoiden kertoimia tutkiessa huomaa, että Kärpät on nostettu ottelussa liian suureksi ennakkosuosikiksi. Pelicans on iskukykyinen joukkue, joka haki viikonloppuna pisteet myös Turusta. Jakub Skarek antaa viimeisenä lukkona maalilla Pelicansille hyvän mahdollisuuden kääntää ottelu itselleen.
Lapulle alle 4.5 maalia 2.20 kertoimella, sekä Pelicans moneyline loistavalla 3.15 kertoimella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ