la 13.10. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Kärpät – Sport | Kärpät ottaa rutiinivoiton?

Liigan lauantain kierroksella kohtaavat sarjakärki Oulun Kärpät ja Vaasan Sport. Ottelu alkaa Oulun Energia-areenalla kello 17.00. Kärpät on kerännyt alkukauden 11 ottelustaan peräti 26 pistettä. Viidestä kotiottelustaan Kärpät on kerännyt 13 pistettä. Sport on sarjassa sijalla yhdeksän 15 pisteellään kymmenen pelin jälkeen.
Kärpät on pelannut vahvan alkusyksyn, edennyt pääosin voitosta voittoon. Oululaiset ovat tällä hetkellä peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa. Kärppien maaliero alkukaudella on 32-14, mikä kertookin miten hyvässä jamassa Kärppien puolustus- ja maalivahtipeli on.
Hallitsevan mestarin alkukauden suurin onnistuja on maalivahti Veini Vehviläinen. Nuori maalivahti on napsinut kiekkoja kiinni peräti 95,15 prosentin varmuudella ja päästettyjen maalien keskiarvo on loistava 1,10. Vehviläinen on Liigan kuumin maalivahti tällä hetkellä. Kenttäpelaajista tehokkaimpia ovat olleet Mika Pyörälä (4+6), Ville Leskinen (4+5) ja Aleksi Heponiemi 3+6.
Kärppien erikoistilannepelaaminen on Liigan parhaimmistoa. Ylivoimaprosentti on tasan 20, mikä on sarjan keskikastia. Alivoima sen sijaan on sarjan parasta toimien yli 92 prosentin varmuudella.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Sport on pelannut kohtalaisen alkusyksyn. Joukkuetta pidettiin huonona, mutta vaaslaisryhmä on yllättänyt monet epäilijät. Eilen Sport pelasi kotonaan Ilvestä vastaan häviten peräti 3-8. Tällä viikolla Sport voitti lisäksi HPK:n 3-1.
Sportin alkukauden jälkeen peräti kahdeksan pelaajaa on summannut vähintään kuusi tehopistettä. Joukkueen kultakypärä on Joel Kiviranta tehopistein 4+3. Sportin ykkösmaalivahti Sami Aittokallion torjuntaprosentti on 91,30 ja päästettyjen maalien keskiarvo puolestaan. Aisapari Mika Järvisen torjuntaprosentti on 85,48 ja päästettyjen osumien keskiarvo 4,53 kihausta ottelua kohden.
Sportin erikoistilannepelaaminen on ollut vaisua: ylivoiman tehokkuus on 17,95 prosenttia ja alivoima on pitänyt oman maalin puhtaana 78,95 prosenttisesti. Molemmissa tilastoissa Sport on Liigan alempaa keskikastia.
Pelivalinnat tähän otteluun ovat Kärpät -2,5 ja kamppailun osumien kokonaismäärä: yli 5,5 maalia. Isännät tulevat otteluun tuoreilla jaloilla, joten oululaisilla on merkittävä etu otteluun lähdettäessä. Suurelle maalimäärälle tarjolla on kovia ja houkuttelevia kertoimia, joihin on myös tartuttava.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ