Liiga ti 09.03. klo 18:30

Kärpät - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sportin tuore kanadalaishankinta lähti läiskimään! Kuinka vajaamiehinen vierailija selviää Kärppiä vastaan?

Viikonloppuna Ässiä vastaan parin tappion jälkeen kuvaansa jälleen kirkastanut Kärpät saa vieraakseen Sportin tiistaina. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Vaasassa helmikuun alussa reilu kuukausi sitten ja tuolloin oululaisryhmä oli selkeästi parempi. Sportilla on Oulun vierailullaan pahoja poissaoloja, minkä lisäksi tuore vahvistuskaan ei enää riveissä ole.

Luke Green pelasi Sportissa kaksi ottelua, kunnes halusi purkaa sopimuksensa. Kanadalaispuolustajaa ei näin ollen enää kotkapaitojen väreissä nähdä. Michael Keränen on tuoreimpien tietojen mukana sivussa tositoimista ainakin kuusi viikkoa, minkä lisäksi Jonne Virtanen ja Roope Talaja ovat loukkaantuneina poissa kokoonpanosta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kärpillä huilivuorossa ovat Julius Hermonen, Jesse Koskenkorva sekä Jari Sailio. Loukkaantumisen takia sivussa on tiettävästi ainoastaan Topi Niemelä. Kärppien maalilla aloittaa tiistaina Patrik Rybar, jonka tilillä on tällä kaudella kymmenen voittoa. Slovakialaismaalivahti torjui myös 4–1-voitossa Ässiä vastaan viikonloppuna.

Sportilla on allaan tappio Tapparalle kovan taistelun jälkeen, jossa Sport jäi lopulta erikoistilanteissa heikommaksi. Ylivoimalla ei ole Kärppiäkään vastaan helppoa, sillä alivoimapelaaminen isännillä on ollut hiljattain rautaista. Myös joukkueen ylivoimalle on alkanut tulla onnistumisia silloin tällöin, eikä se enää ole ainakaan yhtä karmeaa kuin viikko tai pari sitten.

Kärpille tarjotaan melko siedettävää kerrointa suhteessa vieraiden vajaamiehisyyteen, joka lisää materiaalista epätasapainoa joukkueiden välillä entisestään. Kotivoitto (1X2) maistuu pelivalinnaksi tämän ottelun osalta. Sport ja Kärpät kohtasivat viimeksi Vaasassa helmikuun alussa, jolloin oululaisjoukkue niisti niin ikään pisteet 0–2-voittonumeroin.