Liiga la 13.03. klo 19:00

KooKoo - Ässät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Molempien joukkueiden otteet on jättänyt paljon parannettavaa

Illan viimeisessä ottelussa KooKoo saa vieraakseen Ässät. Molemmat joukkueet on viime aikoina kyntäneet pahasti eikä voittoja ole tullut. KooKoo on joukkueista hieman vahvempi, mutta kummankaan pelilliset esitykset ei ole olleet odotetulla tasolla. KooKoolle ottelu on viikon kolmas ja Ässille toinen.

KooKoo hävisi eilen HIFK:lle lukemin 1-4 ja kyseessä oli jo seitsemäs tappio putkeen. Vastustajat on olleet kovatasoisia ja ottelut on olleet pääsääntöisesti tasaisia, mutta tulokset on jäänyt vajaiksi. KooKoo on kuitenkin usein pystynyt maaliodottamien valossa pelaamaan hyvin, mutta se ei ole näkynyt tulostaululla. Ykkösvahti Victor Brattströmin loukkaantuminen oli KooKoolle paha takaisku. Vieraiden heikosta maalintekovireestä huolimatta maalivahtipeli tulee olemaan isossa roolissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Myös Ässien tappioputki sai eilen jatkoa, kun Lukko oli lopulta ansaitusti vahvempi lukemin 1-3. Kyseessä oli jo yhdeksäs tappiollinen ottelu perättäin ja oikeastaan huonompaan saumaan alamäki ei olisi voinut tulla, sillä Ässät käy tiukkaa taistoa pudotuspeliviivan tuntumassa. Joukkueesta löytyy kyllä tulivoimaa, mutta viime aikoina maalinteko on ollut hankalaa. Myös Ässillä on mahtunut mukaan paljon tasaisia taistoja, mutta tappioputken aikana se on peräti neljästi hävinnyt jatkoajalla.

Kummankaan joukkueen vireessä ei ole kehuttavaa, mutta kaksikon välinen tasoero ei lopulta ole kovinkaan suuri, joten peli-ideaa lähdetään hakemaan Ässien venymisestä pisteille. Myös Ässien lopullinen voitto kannattaa laittaa harkintaan.