ti 10.03. klo 18:30

KooKoo - HIFK

Kostautuuko HIFK:n ylimielisyys ja tehoton pelaaminen jälleen?

HIFK on kärsinyt kaksi turhauttavaa tappiota peräjälkeen, kun HPK riisti ensin pisteet Nordenskiöldinkadulla jatkoajalla ja sittemmin Ilves oli viimehetkien ratkaisuosumallaan vahvempi Hakametsässä. Helsinkiläiset ovat kärsineet tehottomuudesta ja heikompia joukkueita vastaan hienoista ylimielisyyttäkin on ollut havaittavissa. Jatkuuko sama laulu KooKoon vieraana?

KooKoon viikonloppu oli kaksijakoinen. Päällimmäisenä mieleen jäi toki varmasti runsaasti itseluottamusta kohottanut vierasvoitto lauantaina Raksilassa sarjakärjen vieraana, mutta perjantaina tuloksena oli selkeä 5–2-tappio Sportia vastaan. KooKoolla on kuitenkin yhä runsaasti panossa peleissään, kun se pyrkii pitämään esimerkiksi HIFK:n takanaan ja tarraamaan kotietuun pudotuspeleissä.

Vaikka KooKoo kärsi yllätystappion viime viikolla Vaasassa, on se yksi Liiga-kauden valopilkkuja, eikä pelaaminen ole liikaa ailahdellut. Tuloksellisesti KooKoon käyrä on ollut hieman laskeva viime aikoina, mutta se ei ole yllättävää, koska tovi sitten joukkue keräili pisteitä lähes jokaisessa ottelussaan. Erityisen hyvää kouvolalaisten otteissa on ollut nimenomaan joukkuepuolustuspelaaminen eli maalinteko tuskin helsinkiläisille ainakaan helpottuu seuraavassa koitoksessa.

HIFK:n ajoittainen maalinteon vaikeus, ylimielisyys ja turhautuneisuus saattaa maksanee sille pisteitä jälleen Kouvolassa yhtenäistä ja erinomaisesti puolustavaa KooKoota vastaan. Nostetaan pelivalinnaksi lopullinen kotivoitto maltillisella panostuksella.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>