ke 17.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Liiga: KooKoo – Ilves | Tupsukorvat on rautaa

Liiga jatkuu jälleen keskiviikkona ja Kouvolassa kello 18.30 alkavassa pelissä toisensa kohtaavat KooKoo ja Ilves. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat varsin eri suuntiin tällä hetkellä.
KooKoo oli hyvä kauden ensimmäisissä otteluissa. Muun muassa sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva TPS sai urakoida kotonaan, että voitto kouvolalaisista irtosi. Viimeisimpien otteluiden saldo on kuitenkin varsin musertava. Edellisistä viidestä kamppailusta on irronnut ainoastaan yksi piste.
Pisteiden valossa onnistumisia on tullut muun muassa hyökkäystriolle, jossa pelaavat Malte Strömwall, Miikka Pitkänen sekä Toni Kähkönen. Strömwall johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä ja on tehnyt ylivoimalla viisi maalia. KooKoossa ei ole montaa pelaajaa, joiden tehotilasto olisi plussan puolella. Strömwall ja Kähkönen kuuluvat tähän harvalukuiseen ryhmään.
KooKoon maalilla enemmän on pelannut Juha Järvenpää. Hän on aloittanut yhdeksässä pelissä, joiden tilastot ovat tosin karut. Päästettyjen maalien keskiarvo on liki kolme ja torjuntaprosentti alle 90. Samu Perhonen on esiintynyt ainoastaan kolmessa ottelussa, eivätkä tilastot näytä näiden pelien osalta hyviltä. Maaleja on mennyt selän taakse keskimäärin yli neljä ja torjuntaprosentti on vain niukasti yli 80. Toki huomioitavaa on, että maalivahti on maalillaan melko yksin, jos puolustus edessä vuotaa.
KooKoon heikko vire viime otteluissa on pudottanut joukkueen viimeistä edelliseksi. Takana on ainoastaan Ässät ja pisteitä on kertynyt tahtiin alle piste per peli. Tämä ei riitä alkuunkaan, mikäli joukkue haluaa taistella pudotuspelipaikasta. KooKoo on materiaaliltaan kuitenkin keskikastin joukkueita sen verran heikompi, että playoff-paikka olisi sille hyvä saavutus. Erikoistilannepelaaminen on sujunut kohtuullisesti ylivoimaprosentin ollessa on 22,41 ja alivoimaprosentin 81,82.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Vierasjoukkue Ilves on ollut todellinen alkukauden piristysruiske ja kahdeksasta viimeisimmästä joukkueen ottelusta tuloksena onkin ollut peräti seitsemän voittoa. Nuori ryhmä on laittanut analyytikoille jauhot suuhun ja pelannut viihdyttävä lätkää. Tällä hetkellä sarjataulukossa Ilves löytyy heti Kärppien takaa, toiselta sijalta. Pitkä kausi on toki vielä alkutekijössään, mutta perinteikäs tamperelaisseura ei ole hetkeen ollut samanlaisessa nosteessa kuin nyt.
Joukkueen pelaajista onnistujia ovat olleet Teemu Lepaus, Arttu Ruotsalainen, Teemu Rautiainen sekä Joose Antonen. Kaikki edellämainitut lukeutuvat tulevaisuuden nimiin. Vanhin nelikosta on 26-vuotias Rautiainen. Joukkueen nuori kapteeni, Eemeli Suomi, on ollut sivussa viime peleistä.
Maalilla Riku Helenius on loistanut ja miehen päästettyjen maalien keskiarvo on reilusti alle kahden. Kiekot ovat pysähtyneet varusteisiin 92,31 prosentin varmuudella. Erikoistilanteissa Ilves ei ole ollut parhaimmillaan. Ylivoimaprosentti on niukasti päälle 20 ja alivoimaprosenttikin ainoastaan karvan yli 79.
Illan suosiki on kuitenkin Ilves. Suoraan voittoon tarjottavaa yli kahden kerrointa ei voi jättää käyttämättä. KooKoon mahdollisuus piilee erikoistilanteissa, joissa Ilves ei ole ollut parhaimmillaan. KooKoon hyvä alkukauden vire on kuitenkin viime ottelujen perusteella vain muisto. Mikäli keskiviikkona peli ei luista paremmin kuin viime peleissä, nuori pirteä Ilves marssii KooKoon yli.
Viime otteluissaan Ilves on onnistunut maalinteossa hyvin Jukurit-kamppailua lukuunottamatta, joten maalimäärien kautta rakennetaan toinen kohde vetokupongille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ