Liiga la 06.03. klo 17:00

KooKoo - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KooKoo saa jälleen kovan vastuksen!

Lauantaina viime aikoina vaikeuksissa ollut KooKoo saa vastaansa KalPan, joka puolestaan on ollut tuloksellisesti loistava. KalPa on sarjataulukossa kahdeksan pistettä edellä, mutta KooKoolla on kolme ottelua vähemmän pelattuna. Molemmille ottelu on viikon kolmas, mutta KalPa pelasi perjantaina, joten KooKoo saa otteluun pientä lepoetua.

KooKoo on edellisistä kymmenestä ottelusta voittanut ainoastaan kolme, mutta tappiot on tulleet laadukkaita joukkueita vastaan ja usein pienellä marginaalilla. Maaliodottaman valossa se on kuitenkin pelannut hyvin kolme edellistä ottelua Kärppiä, Tapparaa ja Lukkoa vastaan, mutta voitot jäi saamatta. Maaliodottaman osalta KooKoo on ollut kotikaukalossa todella hyvä läpi kauden. Tulivoimaa KooKoolta löytyy, mutta KalPan puolustus- ja maalivahtipeli on ollut viime aikoina hyvällä tasolla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KalPa pelasi perjantaina Ässiä vastaan voittaen jatkoajalla Aapeli Räsäsen maalilla lukemin 2-1. Edellisten kymmenen ottelun aikana KalPa on ainoastaan kahdesti jäänyt ilman pisteitä ja seitsemän kertaa tulos on ollut voitollinen. Maaleilla se ei ole juhlinut, mutta ei sille ei myöskään ole ollut tarvetta, sillä omassa päädyssä se on ollut vakuuttava. SaiPasta hankittu maalivahti Matej Tomek on saanut hyvän alun Kuopiossa ja Ässiä vastaan Henrik Tikkanen esiintyi hyvin.

Ottelun lähtökohdat on varsin tasaiset, mutta KooKoo lähtee otteluun ennakkosuosikkina KalPan hyvästä vireestä huolimatta. Molemmilta joukkueilta löytyy tulivoimaa, mutta tänään luotetaan puolustuksen sekä maalivahtien vahvuuteen ja pelivalinnaksi nostetaan alle 5 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen. KooKoolla on hyvä mahdollisuus päästä takaisin voiton makuun, mutta vieraiden puolustuspelaaminen ei tule tekemään siitä helppoa.