Liiga pe 10.01. klo 18:30

KooKoo - Pelicans

KooKoo jättisuosikkina Pelicansia vastaan

Perjantai-iltana KooKoo isännöi kotiottelua Lahden Pelicansia vastaan. KooKoo lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina täysin ansaitusti. Kuitenkaan totaalista ylikävelyä ei kannata odottaa piristynyttä Pelicansia vastaan.

Kotijoukkue KooKoo on tällä hetkellä todella kovassa vireessä. Edelliset 8 ottelua ovat tuottaneet peräti 7 voittoa, kun viimeisimpänä KooKoo haki vakuuttavan vierasvoiton Kuopiosta lukemin 0-4. Suuri syy KooKoon tämän kauden menestykseen on ollut ykkösvahti Henrik Haukeland, jonka otteet etenkin viime aikoina ovat olleet äärimmäisen hyviä. KooKoon hyvistä otteista huolimatta pelit ovat olleet tuloksellisesti tasaisia eikä se ole pystynyt hyödyntämään maalipaikkoja yhtä tehokkaasti kuin sarjan kärkijoukkueet.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Pelicansin pelaaminen on ollut hyvässä nousussa viime aikoina. Viimeisimpien kierrosten aikana on Pelicans pystynyt voittamaan huippujoukkue HIFK:n kahdesti ja viimeisimpänä ottamaan jatkoaikavoiton HPK:sta. Pelicansin osalta toiveita herättää se, että joukkue on maalipaikkojen osalta pystynyt kamppailemaan myös sitä parempia joukkueita vastaan. Jo jonkin aikaa ykkösvahdin viittaa kantanut Atte Tolvanen on lähtökohtiin nähden onnistunut hyvin. Mikäli Pelicans onnistuu saamaan paikan jatkopeleistä on nimenomaan maalivahtipelaaminen suuri kysymysmerkki varsinkin kun joukkueen kakkosveskarina toimii kokematon Jasper Patrikainen.

KooKoo on lähtökohtaisesti joka osa-alueella, mutta markkinan tarjoamat kertoimet on asettunut liian matalalle. Pelivalinnaksi nostetaan Pelicans +0,5, joka osuu mikäli lopputuloksena on tasapeli tai vierasvoitto. Puolustuksellisesti Pelicansilla on edessä todella haastava iltapuhde, mutta johonkin raja on vedettävä myös kertoimien osalta. Halutessaan pelille voi ottaa myös isompaa tasoitusta.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa