Liiga la 11.01. klo 17:00

Lukko - Ässät

Kääntyykö Satakunnan derby taas Ässille?

Kuluneella kaudella Satakunnan derbyt ovat olleet Ässien heiniä, sillä neljästä matsista kolme on päättynyt Ässien voittoon. Ottelussa on rutkasti panosta myös rakkaan vastustajan lisäksi, sillä taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy koko ajan ja molemmat joukkueet keikkuvat viivojen lähettyvillä sarjataulukossa.

Lukko on saanut viime otteluissaan käännettyä kurssiaan ylöspäin. Raumalaiset kamppailevat tiukasti suorasta pleijaripaikasta ja ovat tällä hetkellä sijalla kahdeksan. Pekka Virran suojatit ovat kaataneet tyylikkäästi häntäpään joukkueet ja eilen haaviin tarttui kova vierasvoitto Jyväskylästä. Lukon vahvuus on ehdottomasti kolme ensimmäistä hyökkäyskenttää, joista kaikki pystyvät ratkaisuihin ja ovatkin onnistuneet viime otteluissa. Maalivahteja kierrätetään ahkerasti ja suurella todennäköisesti tänään maalissa torjuu eilen levännyt Lassi Lehtinen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ässät on tällä hetkellä kaksi sijaa Lukkoa perässä viimeisellä pudotuspelipaikalla. Lopullinen sijoitus on mitä ilmeisimmin 8-11 piste-eroista johtuen. Ässät pelaa ailahtelevasti tällä hetkellä, josta kertovat tuloksetkin. Pidempiä tappio- tai voittoputkia ei ole näkynyt. Eilisellä liigakierroksella Ässät karsi 4-1 tappion HPK:n vieraana. Myös Ässät peluuttaa säännöllisesti molempia maalivahtejaan, joten tänään maalissa nähdään vuorostaan Daniil Tarasov.

Kerroinasettelu antaa otteluun mielenkiintoisia kohteita. Ässien kerroin tuntuu erittäin isolta, joskin viime aikojen suoritusten ja kotiedun takia Lukko on syystäkin ennakkosuosikki. Ottelussa on paljon panosta, kummallakin joukkueella alivoima on ylivoimaa parempaa ja molemmilla tuoreet veskarit tolppien välissä. Näillä perusteella tuuppaamme alle 4.5 maalin vedon lapulle Pinnaclen 2.14 kertoimella panostaen kohtalaisesti.

10 euroa pelirahaa