to 04.03. klo 18:30

Lukko - KooKoo

Ovatko Lukon loistava kotisuorittaminen ja eliittitason alivoima liikaa KooKoolle?

Sarjakärki Lukko on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin ja se on Liigassa ykkössijalla jo 11 pisteen erolla HIFK:hon. Isäntä ei KooKoon tavoin eilen pelannut, vaan sillä oli huilipäivä. Kovassa otteluruuhkassa merkittävä tekijä levon lisäksi on myös materiaalin leveys, josta esimerkiksi Lukko saa revittyä isoa hyötyä.

Lukolla ei ole mitään hätää sarjan kärkipaikalla ja sen pelaamisen perustaso on todella korkealla. Hyvän ja huonon illan ero on isännillä pieni, materiaalissa on vastaavasti tarpeeksi laajuutta ja esimerkiksi kymmenen ottelun otannalla joukkue pelaa noin kaksi pistettä per ottelu -keskiarvolla. Lassi Lehtinen palaa Lukon maalille KooKoo-ottelussa. 22-vuotiaalla ja niin ikään 22 ottelua kuluvalla kaudella torjuneella kassarilla kiekot ovat pysähtyneet peräti 94,73-prosenttisesti ja päästettyjen maalien keskiarvo osoittaa ainoastaan 1,26 osumaa. Nollapelejäkin Lehtiselle on kertynyt jo neljä.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

KooKoo on hävinnyt edellisissä otteluissaan Kärpille ja Tapparalle, minkä lisäksi viime viikolla myös HIFK oli sitä vahvempi. Pistemenetykset ovat sysänneet Jussi Ahokkaan suojatit jo yhdeksännelle sijalle, mutta vähintäänkin avauskierroksen pudotuspelipaikka on toki melko tukevasti kouvolalaisten taskussa. KooKoo ei ole vakuuttanut vieraissa viime aikoina ja nyt vastus on todella haastava.

Sarjan paras kotijoukkue Lukko on menettänyt Äijänsuolla koko kaudella ainoastaan kuusi pistettä, mikä on huikaiseva suoritus. Lisäksi raumalaisten alivoima on sarjan parasta käsittämättömän korkealla tasolla, mikä ei ole lainkaan hyvä uutinen ylivoimaansa viime aikoina vahvasti nojanneelle KooKoolle. Pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto (1X2).