Liiga to 04.03. klo 18:30

Lukko - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ovatko Lukon loistava kotisuorittaminen ja eliittitason alivoima liikaa KooKoolle?

Sarjakärki Lukko on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin ja se on Liigassa ykkössijalla jo 11 pisteen erolla HIFK:hon. Isäntä ei KooKoon tavoin eilen pelannut, vaan sillä oli huilipäivä. Kovassa otteluruuhkassa merkittävä tekijä levon lisäksi on myös materiaalin leveys, josta esimerkiksi Lukko saa revittyä isoa hyötyä.

Lukolla ei ole mitään hätää sarjan kärkipaikalla ja sen pelaamisen perustaso on todella korkealla. Hyvän ja huonon illan ero on isännillä pieni, materiaalissa on vastaavasti tarpeeksi laajuutta ja esimerkiksi kymmenen ottelun otannalla joukkue pelaa noin kaksi pistettä per ottelu -keskiarvolla. Lassi Lehtinen palaa Lukon maalille KooKoo-ottelussa. 22-vuotiaalla ja niin ikään 22 ottelua kuluvalla kaudella torjuneella kassarilla kiekot ovat pysähtyneet peräti 94,73-prosenttisesti ja päästettyjen maalien keskiarvo osoittaa ainoastaan 1,26 osumaa. Nollapelejäkin Lehtiselle on kertynyt jo neljä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KooKoo on hävinnyt edellisissä otteluissaan Kärpille ja Tapparalle, minkä lisäksi viime viikolla myös HIFK oli sitä vahvempi. Pistemenetykset ovat sysänneet Jussi Ahokkaan suojatit jo yhdeksännelle sijalle, mutta vähintäänkin avauskierroksen pudotuspelipaikka on toki melko tukevasti kouvolalaisten taskussa. KooKoo ei ole vakuuttanut vieraissa viime aikoina ja nyt vastus on todella haastava.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
KollanPojat Oy – puut ja pali muut

Tammela neloseen, Lehtinen maaliin, Laitinen ykköspakkipariin, Petman 13. hyökkääjäksi.

Piipponen liittyi tänään harjoitusvahvuuteen, mutta ei pelaa vielä illalla. Klok puolestaan palaa joukkueen mukaan maanantaina.

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Sarjan paras kotijoukkue Lukko on menettänyt Äijänsuolla koko kaudella ainoastaan kuusi pistettä, mikä on huikaiseva suoritus. Lisäksi raumalaisten alivoima on sarjan parasta käsittämättömän korkealla tasolla, mikä ei ole lainkaan hyvä uutinen ylivoimaansa viime aikoina vahvasti nojanneelle KooKoolle. Pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto (1X2).