Liiga ke 21.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Lukko – Pelicans | Lahtelaiset matkustavat Raumalle hyvässä pelivireessä

Liigassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros. Raumalla kohtaavat Lukko ja Pelicans ja kiekko tippuu jäähän kello 18.30.

Kotijoukkue Lukko

Kotijoukkue Rauman Lukon kausi on ollut pettymys. Lukko on pelannut ailahtelevasti ja juuri kun on näyttänyt siltä että peli alkaa löytää uomiinsa, on seurannut heikompi esitys. Maalillaan Oskari Setänen ei ole vastannut odotuksiin ja nuori 19-vuotias Lassi Lehtinen on haastanut kokeneemman Setäsen tosissaan ykkösmaalivahdin paikasta.
Kenttäpelaajista puhuttaessa joukkue on liian kapealla kun onnistujiin voi listata ainoastaan muutaman pelaajan. Pirtein ja Lukolle tärkeään rooliin noussut pelaaja on ollut Justin Danforth. Myös Arttu Ilomäki ja Janne Keränen ovat pelanneet mukiinmenevästi. Puolustajista hyviä otteita illasta toiseen on esittänyt koko liigan peliaikakuningas Jakub Krejcik.
Toni Koivisto, Janne Niskala ja Tapio Laakso ovat kaikki miehiä, joilta odotetaan enemmän. Kukaan heistä ei ole pystynyt kantamaan joukkuetta kohti parempia esityksiä. Raumalla pelatuissa kotipeleissä joukkue pelaa ajoittain varsin hyvää lätkää, mutta maalin tekeminen on ollut joukkueelle ajoittain tuskallisen vaikeata.
Lukon maalissa aloittaa tänään Oskari Setänen, eikä joukkue kärsi merkittävistä loukkaantumisista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierasjoukkue Pelicans

Lahden Pelicans tulee Rauman vieraaksi hyvässä pelillisessä vireessä. Maajoukkue pelien jälkeen Pelicans on esiintynyt kaukalossa hyvin, ollen aktiivinen ja työteliäs. Kolmen päivän tauko on varmasti tehnyt hyvää, sillä viime viikolla joukkue pelasi neljä ottelua.
Pelicansilla on kaksi hyvää maalivahtia, joista aloitusvuorossa on tänään Jakub Skarek. Nuori tshekki on ollut maalillaan vakuuttavan hyvä.
Kenttäpelaajista on syytä mainita joukkueen nimellinen kakkosvitja: Jesse Saarinen – Aleksi Mustonen – Hynek Zohorna on kentällä alati vaarallinen ja tämä ketju on löytänyt jäällä hyvän yhteyden. Myös joukkueen kapteeni Hannes Björninen on ollut vahva osa Pelicans-hyökkäystä. Pelicansin hyökkäys ei ole nimekkäin ja siitä on vaikea löytää takuuvarmaa tuloksentekijää. Sen vahvuus on kuitenkin työnteko, joka on todella iso osa joukkueen pelitapaa.
Puolustuksesta voidaan nostaa esiin Mikko Kousa, joka on parhaimmillaan liigan ehdotonta huippua. Myös Casimir Jürgens on päässyt hyvään vireeseen vähän heikomman alkukauden jälkeen. Näiden herrojenkin takaa Pelicans-puolustuksesta löytyy tarpeeksi laatua.
Pelicansin pelaajistosta mainittava poissaolo on Jesse Mankinen. Miehen ykkösvitjassa korvaa nuori ja erittäin lupaava Jesse Ylönen. Alempien ketjujen osalta Pelicans on totuttuun tapaan kierrättänyt pelaajia yhteistyöjoukkue Heinolan Peliittojen kanssa. Tänään mahdollisuutensa saavat myös Niklas Salo sekä Mikko Laine.

Uhmapelaajat nostavat esiin kaksi hyvää kohdetta – luotamme Pelicansin hyvään pelivireeseen

Tarkasteltaesssa joukkueiden virettä, on Pelicans ehdottomasti joukkueista vakuuttavampi. Lähihistorian valossa Pelicans on ollut Lukolle myös paha vastustaja. Joukkueet kohtasivat viimeksi Lahdessa 15.9. Tällöin Pelicans voitti vierailijansa lukemin 6-1. Viimeisen seitsemän keskinäisen ottelun pisteet menee Pelicansilla pistein 14-7.
Lahtelaisten eduksi voidaan ehdottomasti laskea myös maalivahtipeli. Ennakkoon Skarek on maalillaan vakuuttavampi kuin Setänen.
Ensimmäinen valintamme on Pelicansin lopullinen voitto. Toinen kohteemme hieman pienemmällä panostuksella on Pelicansin voitto varsinaisella peliajalla. Raumalaisten maalintekeminen on välillä tuskaisen vaikeaa ja sieltä haemme kolmannen kohteen illan otteluun.