Liiga ke 17.03. klo 18:30

Lukko - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Levännyt Pelicans kohtaa ärsytetyn Lukon

Liigan keskiviikon ottelukierroksella nähdään mielenkiintoinen matsi Lukon ja Pelicansin välillä. Edellisestä kohtaamisesta lahtelaiset onnistuivat niistämään 1-0 voiton, joten tänäänkin voi odottaa tasaista vääntöä. Kertoimissa Lukko on kuitenkin nostettu ylivoimaiseksi ennakkosuosikiksi. Siispä pelivalintamme on, että Pelicans on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Pelicans voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Pelicansilla on ottelussa puolellaan lepoetu. Lukko pelasi eilisiltana kuluttavan matsin Sportia vastaan, jonka vaasalaiset voittivat 4-1. Tappio oli erittäin kuluttava, sillä raumalaiset pelasivat kovalla sykkeellä ja tykittivät kiekkoa maalia kohti peräti 39 kertaa. Pelicans sen sijaan on saanut levätä viime lauantaista saakka.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pelicans on ollut läpi kauden yksi Liigan aliarvostetuimmista joukkueista. Nytkin kertoimissa näkyy kenties liikaa helmikuussa kärsitty tappioputki. Niistä ajoista on kuitenkin jo vierähtänyt tovi. Nyt Pelicans on viiden ottelun voittoputkessa. Kokonaisuudessaan pussinokat ovat voittaneet kahdeksan viimeisistä kymmenestä matsistaan. Suurin syy erinomaisille otteille on vahva puolustuspeli, joka jättää vastustajat vähille maalipaikoille.

Viime aikaisten otteiden perusteella ei ole syytä pitää Lukkoa ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Kun tähän yhdistetään vielä Pelicansin lepoetu, pelivalintamme on, että lahtelaiset klaaraavat voiton joko varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareilla.