Liiga la 06.03. klo 17:00

Lukko - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasoitus luo herkullisen mahdollisuuden – onko Pelicansista haastamaan Lukko?

Liigan lauantain ottelukierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen Lukon ja Pelicansin välillä. Kotijoukkue Lukko lähtee otteluun levänneenä, kun taas Pelicans pelasi edellisenä iltana JYPiä vastaan. Lahtelaiset ovat viime aikoina olleet nousevassa vireessä, joten Lukko on todellinen tasonmittaus. Uskomme ottelun olevan varsin tasainen vääntö. Pelivalintamme on Pelicansin voitto kahden maalin tasoituksella. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy Pelicansin voittoon, tasapeliin tai Pelicansin yhden maalin tappioon.

Pelicans on vahvistunut huomattavasti helmikuusta. Hannes Björninen ja maalivahti Patrik Bartosak ovat palanneet pitkästä koronakaranteenista. Aleksi Laakso ja Veeti Vainio on hankittu kilpailijaseuroista vahvistamaan puolustusta. Vahvistunut Pelicans tekikin kahdessa viime ottelussa selvää JYPistä (7-1 ja 3-1). Kummassakin ottelussa Pelicansin puolustus toimi erinomaisesti ja jätti vastustajan alle 20 laukaukseen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lukko on ollut läpi kauden Liigan eliittiä. Joukkue on tottunut voittamaan otteluita pienillä marginaaleilla. Viidessä viime ottelussa joukkue on voittanut ainoastaan yhden ottelun useammalla kuin yhdellä maalilla. Kaikki muut ovat ratkenneet vasta jatkoajalla tai päättyneet tappioon.

Kertoimissa joukkueiden välille pedataan valtavaa tasoeroa. Tätä emme aivan osta, kun otetaan huomioon Pelicansin selvästi helmikuusta vahvistunut miehistö. Otamme kohteeseen kuitenkin turvaa kahden maalin tasoituksesta.