Liiga pe 12.03. klo 18:30

Pelicans - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pelicansin puolustuspeli on Liigan eliittiä – pystyykö Ilves tänään heiluttamaan verkkoja?

Liigan perjantain ottelukierroksella Pelicans kohtaa Ilveksen. Lahtelaiset ovat saaneet levätä pitkään raskaan viime viikon jälkeen. Ilves lähtee niin ikään levänneenä otteluun, mutta joukkue ehti jo korkata viikkonsa 2-1 voitolla SaiPasta. Uskomme, että tänäänkin jäädään vähille maaleilla. Pelivalintamme onkin, että matsissa tehdään alle 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos loppulukemat ovat esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 2-1.

Pelicansin vire kohentui huomattavasti sen jälkeen, kun kapteeni Hannes Björninen ja maalivahti Patrik Bartosak liittyivät joukkueen vahvuuteen koronakaranteenista. Samaan aikaan palaset joukkueen puolustuspelissä ovat loksahtaneet komeasti kohdalleen. Sekä Lukkoa että JYPiä vastaan pussinokat ovat puolustaneet erinomaisesti keskustaa, ja minimoineet näin vastustajan maalipaikat.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ilveksen hyökkäyspeli sen sijaan on jo valmiiksi hieman tukkoista. Kahdessa viime ottelussa joukkue on jäänyt vain kahteen maaliin. Yksi selittävä tekijä on yskivä ylivoimapeli. Esimerkiksi SaiPaa ja KooKoota vastaan Ilves sai yhteensä kymmenen ylivoimamahdollisuutta. Se onnistui hyödyntämään niistä vain yhden.

Vahvistunut Pelicans on kenties tällä hetkellä Liigan parhaiten puolustava joukkue. Ilveksen hyökkäys joutuu tänään kovaan testiin, ja maalipaikat voivat olla tiukassa etenkin viidellä viittä vastaan. Siksi pelivalintamme on, että ottelussa syntyy alle 5,5 maalia.