ke 26.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Pelicans – Jukurit | Pelicans niistää Jukurit?

Keskiviikkona Liigassa kohtaavat Lahden Isku-areenalla Pelicans ja Jukurit – Pelicansille ottelu on viikon ensimmäinen. Jukurit pelaa viikon toisen ottelunsa, hävittyään edeltävänä päivänä kotikaukalossa TPS:lle 1-3.
Kotijoukkue Pelicans on aloittanut kauden kohtalaisesti. Neljässä ottelussa on kertynyt kuusi pistettä, vaikkakin edelliskierroksella Pelicans hävisi vieraissa Tapparalle. Pelicansin rosteri on Jukureita parempi ja joukkueella on selkeä lepoetu otteluun lähdettäessä.
Alkukaudella Pelicansin ylivoima on toiminut 30% varmuudella ja alivoimista on tapettu 75%. Pelicansin maalivahtitilanne on selkeä, sillä tsekkiläinen Jakub Skarek on kaapinut kiekkoja kiinni huikaisevalla 97.83% varmuudella päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 0,5.
JYP:stä hankittu Jussi Olkinuora ei toistaiseksi ole saanut juuri mitään kiinni, torjuntaprosentin ollessa 81.40 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4.05. Kausi on vasta alussa, mutta tällä erää Skarek on ykkösmaalivahti.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Jukureiden kausi on alkanut tuloksellisesti kohtalaisesti, pelillisesti taas ei. Jukureilla on viidestä pelistä seitsemän pistettä, mutta peli näyttää paikoitellen todella järkyttävältä.
Jukureiden rosterin taso ja leveys ei riitä tällä hetkellä ja joukkue ei kykene suorittamaan vaadittavalla tasolla 60 minuuttia, mikä tulee näkymään tulostaululla.
Jukureiden alivoima on Liigan toiseksi heikointa, kun alivoimista on onnistuneesti tapettu vain 58.82%. Ylivoimalla verkko on heilunut alkukaudesta joka neljäs kerta, mikä on Liigan keskikastia.
Maalivahdeista Sami Rajaniemi on trojunut kiekoista 87.76%, päästettyjen maalien keskiarvolla 3.00, Juhana Ahon vastaavat tilastot ovat 92.31%, päästettyjen maalien keskiarvo 1.86.
Molempien kauden startti on ollut kohtalainen. Pelicans on levännyt hyvin ja Jukurit pelasi tiistaina, joten rasitusta riittää.
Pelicansin erikoistilannepelaaminen on ollut parempaa, etenkin alivoimalla. Jukurit päästi tiistaina kolme maalia alivoimalla häviten pelin jo siihen.
Mikäli Pelicansilla on asenne kohdillaan, ei Jukureista ole vastusta. Pelicansin ainakin kahden maalin voitto on hyvä pelivalinta ja toiseksi pelivalinnaksi otetaan vielä Pelicansin yli 3.5 maalia varsinaisella peliajalla.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ