Liiga pe 05.03. klo 18:30

Pelicans - JYP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pöllyttääkö Pelicans JYPiä toisen kerran putkeen?

Pelicans ja JYP kohtaavat toisen kerran lähiaikoina perjantain Liiga-kierroksella. Edellinen ottelu päättyi lahtelaisten 7-1 murskavoittoon. Emme odota aivan samanlaisia lukemia tällä kertaa. Silti pelivalintamme on Pelicansin vähintään kahden maalin voitto. Veto siis osuu, jos Pelicans voittaa esimerkiksi lukemin 3-1, 2-0 tai 5-1.

Edelliseen otteluun Pelicans sai monta vahvistusta. Maalivahti Patrik Bartosak ja kapteeni Hannes Björninen vapautuivat koronakaranteenista. Kapteenin kaivattu johtajuus nosti koko joukkueen huimaan hurmokseen. Pelicans voitti laukaukset 45-18. Samanlaista huippusuoritusta tuskin nähdään putkeen, mutta Björninen on vaarallinen lisä joukkueen tuskailleeseen ylivoimapeliin. Ilman kapteeniaan Pelicans ajautui vaikeuksiin helmikuussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JYP kohtasi murskatappion jälkeisenä päivänä heti SaiPan. Jyväskyläläiset saivat kasattua rivinsä ja nappasivat 4-2 voiton, mutta joukkueella on vielä paljon näytettävää. Edellisessä kohtaamisessa Pelicans-puolustus onnistui nollaamaan JYPin menestyksekkäästi. Hurrikaanipaidat eivät päässeet parhaille maalintekopaikoille ja laukauksetkin jäivät minimiin. Nähtäväksi jää, onko JYP onnistunut ratkaisemaan tämän ongelman muutamassa päivässä.

Vahvistunut Pelicans on kapteeninsa kanssa aivan eritasoinen joukkue kuin se on ilman sitä. JYP on ollut monella mittarilla Liigan heikoin joukkue, ja odotamme Pelicansille toista suurimaalista voittoa putkeen.