la 01.12. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Pelicans – Kärpät | Oululaiset liian kova pala "Lahen" lauantai-illassa

Liigassa kiekkoillaan viiden ottelun kierros. Lahdessa Pelicans saa vieraita Oulusta, kun Kärpät luistelee vastustajaksi. Ottelu alkaa klo 18.00.
Kotijoukkue Pelicans
Lahtelaiset löytyvät sarjataulukosta kuudennelta sijalta. Pelicans on pelannut hyvää jääkiekkoa, mutta joukkue on tuskaillut vähän tehokkuuden kanssa. Viime viikolla joukkue pelasi kolme ottelua, kahdesti KooKoota ja kerran Lukkoa vastaan. Jokaista ottelua Pelicans pelillisesti hallitsi, mutta pisteitä kertyi vain kahden jatkoaikatappion verran. Torstaina Tappara haki Lahdesta pisteet lukemin 1-3.
Lauantaina jos Pelicans mielii pisteille, on paikat käytettävä, sillä Kärpät on joukkue joka pelaa omaa peliään kurinalaisesti koko 60-minuuttia. Oululaisia vastaan on turha odottaa lahjoja.
Torstaina Pelicans maalivahdeista torjuntavuorossa oli Jakub Skarek, joten lauantaina todennäköisesti maalia vartioi Juho Olkinuora. Lahtelaisten ketjuja on myös ravisteltu pitkin kautta, jotta oikeat ketjut löytyisivät – oikeastaan vain nimellinen kakkosketju Jesse Saarinen – Aleksi Mustonen – Hynek Zohorna on pysynyt pitkään kasassa ja vastannut huutoon.
Kärppiä vastaan Pelicans ei varmasti pelaa mitenkään ylirohkeasti / aktiivisesti, vaan puolustaa alta ja iskee kun siihen paikat on. Jos Kärpät mielii kaataa, omista kiekkoa ei saa kaivaa kovin useasti.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vierasjoukkue Kärpät
Oulun Kärpät on ollut alkukaudesta suvereeni ja löytyy liigan piikkipaikalta. Kärpät pelaa modernia jääkiekkoa ja joukkueen peli-identiteetti sopii hyvin joukkueen materiaan.
Kärppien otteista paistaa itseluottamus kaikesta. Jokainen tietää, mitä kaukalossa tulee tehdä ja peli ”soljuu” heidän pussiin ikäänkuin itsestään. Joukkueen karvaus-, ja paineistuspelaaminen on kaunista katsottavaa. Vastustajan on todella vaikea löytää tilaa rakentaessaan peliä, sillä Kärpät täyttää kentän ja paineistaa mestarillisen hyvin.
Molemmat maalivahdit, Veini Vehviläinen, sekä Jussi Rynnäs ovat liigaan huipputasoa, joten siihenkään oululaisten peli tuskin kaatuu. On mielenkiintoista nähdä, mitä tuorein hankinta Oskar Osala tuo joukkueeseen lisää, kun saa pelien myötä tuntuman pelata omaa parasta kiekkoa. Kärpät on ehdottomasti suurin suosikki nostamaan keväällä kannua.
Pelicans haastaa, mutta Kärpät raapii pisteet
Lahden lauantai-illassa on varmasti tunnetta katsomossa, kuin myös jäällä. Kentällä on kuitenkin vain yksi suosikki – Oulun Kärpät.
Luotamme että Kärpät voittaa, vaikka peli on alla myös edelliseltä päivältä – Kouvolasta Lahteen matkustaa vaivattomasti ja nopeasti. Toinen pelivalintamme on vähämaalinen ottelu – Pelicansin on pakko puolustustaa hyvin ja siihen he varmasti panostavat, samaan aikaan lahtelaisten hyökkäys ei ole niin tehokas, että ottelusta mikään maali-iloittelu tulisi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ