Liiga la 11.01. klo 17:00

Pelicans - KooKoo

KooKoo kaataa Pelicansin toistamiseen?

KooKoo tulee hakemaan Isku Areenalta tänään pisteet kello 17.00 alkaen. Pelicansilla on toki sanansa sanottavana illan kamppailussa, mutta suoritustasossa on tällä hetkellä sen verran eroa, että 60 minuuttia riittää KooKoolle tänään Lahdessa kolmen pisteen nappaamiseen. Joukkueet kohtasivat eilen, KooKoo oli parempi lukemin 5-2.

Jesse Wellingin Pelicans kamppailee kymppisijasta kynsin ja hampain. Otteet ovat parantuneet aiemmasta, sillä tällä hetkellä Pelicans on päässyt ohi pahimmasta konttausvaiheestaan ja on voittanut viime peleistään noin puolet. Lahtelaiset ovat päässeet eroon isomaalisista tappiosta ja saanut ryhtiä pelaamiseensa, mutta vastuu hyökkäysosastolla makaa liikaa Hannes Björnisen ja Juha-Matti Aaltosen harteilla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KooKoota ei voi liikaa ylistää, kun ottaa huomioon odotukset ennen kautta. Sija sarjassa on tällä hetkellä viides ja mahdollisuudet on vielä realistisesti kakkossijaankin. KooKoo on petrannut reilusti etenkin vieraspelaamista, sillä voittoputki vieraissa on neljän ottelun mittainen. Oma pää tukittu hyvän viisikkopuolustamisen, sekä Henrik Haukelandin otteiden vuoksi. KooKoolta kannattaa ottaa seurantaan Libor Sulak, yksi joukkueen vahvimmista pelaajista puolustus kuin hyökkäysuuntaan.

Kuten hehkutimme, KooKoo lähtee tänään Lahdesta täysin pisteiden kanssa. Kerrointa kyseiselle lopputulokselle saa 1.74 Coolbetin kautta. Se riittää pelattavaksi mainiosti. Jos kertoimet putoavat, niin alle 1.65 kertoimella emme suosittele enää pelattavaksi. Panostetaan hieman reilummin, mitä yleensä.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa