pe 07.02. klo 18:30

Pelicans - Sport

Häntäpään taistelussa ei lähdetä peruuttelemaan

Perjantai-iltana Lahdessa nähdään häntäpään kohtaaminen, kun Sport pyrkii katkaisemaan viiden ottelun mittaisen tappioputken Pelicansin vieraana. Pudotuspelipaikka on karannut jo molempien joukkueiden käsistä, joten ottelussa ei suurta jännitettä tule olemaan.

Pelicans koki keskiviikkona kovia kotikaukalossa, kun sarjakärki Kärpät runnoi taululle rumat lukemat 1-8. Ykkösvahti Atte Tolvanen poistui maalilta viiden maalin jälkeen ja vasta 18-vuotias Oskari Parviainen pääsi toistamiseen tällä kaudella tolppien väliin. Katseet on suunnattu jo kohti seuraavaa kautta ja Alex Lintuniemen ja Miihkali Tepon jälkeen jättämiä aukkoja pyritään täyttämään nuorilla pelaajilla, joiden odotetaan kantavan vastuuta tulevaisuudessa. Viimeisten pelien heikosta menestyksestä huolimatta kotijoukkueen ylivoima on Juhamatti Aaltosen johdolla toiminut hyvin, joka antaa toivoa, kun vastaan asettuu sarjan kolmanneksi heikoin alivoima. Pelicansin alivoima tosin on sarjan toiseksi heikoin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Vierasjoukkue Sport on joulukuun pirteän jakson jälkeen ollut sillä tasolla, mitä sarjajumbolta sopii odottaa. Kuluneen vuoden puolella Sport on onnistunut voittamaan ainoastaan kahdesti, vaikka sekaan on mahtunut myös tasaisia kamppailuita. Joukkueen entisen ykköstähden Chris DeSousan vaihdettua maisemaa ei faneille jää paljoakaan syytä juhlaan. Koko kauden osalta katsottuna Sport on useastikkin saanut luotua maalipaikkoja useammankin maalin edestä, mutta se on harvemmin tuottanut tulosta. Omassa päässä verkko heiluu tasaiseen tahtiin eikä maalivahtikaksikko Niko Hovinen ja Stefan Steen ole voinut muuta kuin yrittää pitää lukemat siedettävinä.

Molemmat joukkueet lähtee kamppailuun ilman paineita, mutta silti joukkueista löytyy nuoria pelaajia täynnä näyttämisen halua, joten kumpikaan joukkue tuskin lähtee peruuttelemaan. Pelivalinnaksi napataan overia ja toivotaan, että molempien maalivahdit jatkaa totuttuun tapaan.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelullePelicans - Vaasan Sport07.02.2020