to 14.01. klo 18:30

Pelicans - Sport

Nähdäänkö Lahdessa tänään maalikarkelot?

Pelicans saa torstain Liiga-kierroksella vieraakseen Sportin. Vaasalaiset ovat uusien hankintojensa myötä nostaneet profiiliaan, kun taas kotijoukkue Pelicansin maalintekopeli on viime aikoina näyttänyt mahdollisia yskimisen merkkejä. Sportille ei kuitenkaan saa tarpeeksi houkuttelevaa kerrointa. Pelivalintamme onkin, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia.

Pelicansin viime aikaisissa otteluissa on tehty runsaasti maaleja. Viimeisissä seitsemässä ottelussa on jokaisessa tehty vähintään viisi maalia. Kaikissa vuoden 2021 puolella pelatuissa matseissa on tehty kuusi maalia ottelua kohden. Pelicansin maalivirettä selittää Liigan paras ylivoima. Peliä ylivoimassa tekevä Ryan Lasch pystyy jatkuvasti tarjoamaan kiekkoa joukkuekavereilleen herkullisiin paikkoihin. Lasch onkin Liigan syöttö- sekä pistepörssin ykkösnimi.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Sportin peleissä on nähty viime aikoina niin ikään runsaasti maaleja. KalPasta voitto irtosi lukemin 4-2 ja HPK:sta lukemin 4-3. Sportin parantuneen peli-ilmeen takana on uudet hankinnat. Michael Keränen ja Janne Keränen ovat tuoneet paljon kaivattua terävyyttä ja maalintekovoimaa hyökkäyspeliin.

Ottelun maaliodottamaa nostavat myös joukkueen maalivahtivalinnat. Pelicansin maalilla torjuu Jasper Patrikainen, joka on päästänyt 3,05 ottelua kohden. Sportilla torjuntavuorossa on Rasmus Reijola. Hän aloitti kauden terävästi kolmella nollapelillä, mutta sittemmin hänen otteensa ovat heikentyneet ja hän on jäänyt selvään kakkosvahdin rooliin.

Kumpikin joukkue on viime aikoina mättänyt vakuuttavasti maaleja. Kakkosmaalivahtien peluuttaminen tekee isosta maalimäärästä entistä houkuttelevamman kohteen. Yli 5,5 maalia ottelussa on näin ollen houkutteleva kohde. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi lukemiin 4-2, 3-3 tai 5-0.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelullePelicans - Vaasan Sport14.01.2021