Liiga la 13.03. klo 17:00

SaiPa - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Murskaako HIFK taas? Lomautetun Tero Lehterän kiukuttelu kaukalon ulkopuolella tuo lisämurheita SaiPalle

Yhdeksän ottelun tappioputkessa rypevä SaiPa ei voisi karmeampaa vastustajaa tässä tilanteessa saada. Hiljattain myös joukkueesta viime vuonna lomautetun valmentajan huutelu hallin ulkopuolella on tuonut seurajohdolle uusia murheita urheilullisen surkeuden oheen. Vaikka HIFK:lla on historiaa löysäilystä ylivoimaisena ennakkosuosikkina, on joukkueen itseluottamus tällä hetkellä kautta linjan todella korkealla tasolla. Joukkueen kärkikentälliset tekevät hyökkäyspäässä lähes mitä tahtovat, minkä lisäksi myös kolmos- ja neloskentällinen ovat osoittaneet laajan potentiaalinsa.

HIFK oli perjantaina kotihallissaan ylivoimainen. Voitto irtosi numeroin 4–1 KooKoosta, jonka kone ei käynnistynyt missään vaiheessa. Voitossa oli kaksi puolta, mutta isäntä oli äärimmäisen vahva ja kurinalainen. Hyökkäyspään luovuusaste on tällä hetkellä helsinkiläisillä todella korkealla, ja jos SaiPa vastustajana motivoi riittävästi, on lauantaina Kisapuistossa luvassa totaaliteurastus.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä ei perjantaina pelannut, mikä nostaa ehkä hivenen joukkueen osakkeita. HIFK:n materiaali on kuitenkin todella laaja ja rotaatiorulla pyörähtää jälleen lauantaille. Vieraiden pisteputki on nyt 11 ottelun mittainen ja edellisen tappionsa varsinaisella peliajalla se kärsi Nordenskiöldinkadulla juuri SaiPaa vastaan. Sarjakakkonen tuskin häviää toistamiseen yhdelle pelillisesti köyhimmistä joukkueista koko Liigassa. Kun huomioidaan vielä, että isäntä on HIFK-voittonsa jälkeen hävinnyt kaikki yhdeksän otteluaan, on ihmeeseen entistä vaikeampi uskoa.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
🚨 H E N R I K B O R G S T R Ö M !!!

Kaikki videot: mtvuutiset.fi/liiga

#HIFK #Liiga

HIFK on tiedottanut Anton Lundellin palanneen joukkueen harjoituksiin kuluvalla viikolla, mutta lauantai saattaa tulla liian nopeasti. Joukkueen ilmoituksen mukaan ”Lundell palaa ollessaan 100-prosenttisessa kunnossa”. Teemu Tallberg saattaa olla yhä sivussa, mutta miehen pelaamiselle on olemassa pieni mahdollisuus. Varmuudella poissa on heti HIFK:hon paluunsa jälkeen TPS-puolustaja Aleksi Anttalaisen jyrän alle jäänyt Yohann Auvitu.

Lauantaille pelivalinnaksi nostetaan vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla (HIFK -1,5). Kaikki Jarno Pikkaraisen luotsaaman ryhmän tekemisessä viittaa siihen, että Helsingissä lienee tiedossa astetta pidempi kevät. SaiPa puolestaan saa hiljalleen ruveta pohtimaan ensi kautta – toki sen täytyy ensin huolehtia esimerkiksi koronakiukkunsa valloilleen päästäneestä Tero Lehterästä.