Liiga ke 10.03. klo 18:30

SaiPa - Ilves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SaiPan tappioputki ei tahdo katketa, vaikka mukaan on mahtunut paljon tasaisia otteluita!

Illalla SaiPa joutuu jälleen kovan paikan eteen, kun sen vieraaksi saapuu Ilves. SaiPalle voitot on viime aikoina ollut harvassa, kun puolestaan Ilves on ottanut isoja voittoja viimeisimmistä otteluista. Huonoista tuloksista huolimatta SaiPa ei täysin aseeton ole, vaan parhaimmillaan se pystyy haastamaan Ilveksen hyvin. Vieraat lähtee kuitenkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

SaiPalle eilinen tappio oli jo kahdeksas peräkkäinen. Kaksi edellistä ottelua se pelasi TPS vastaan ja lauantain murskatappiosta huolimatta se oli eilen hyvin valmiina ja vei ottelun aina jatkoajalle, vaikka voittoon asti se ei tälläkään kerralla riittänyt. Selkeästi suurin ongelma kotijoukkueella on ollut maalinteko. Tappioputken aikana se ei ole kertaakaan tehnyt yli kahta maalia, mutta osasyynä on ollut useat todella hyvin puolustavat vastustajat. Puolustuspäässä SaiPa on ollut varsin kelvollinen, mutta heikko viimeistely on vaatinut veronsa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ilves on ottanut viimeisimmistä otteluista tärkeitä pisteitä sarjasijoitusta ajatellen. Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut neljä. Se kaatoi muun muassa Tapparan vakuuttavasti lukemin 4-1 ja eilen KooKoo kaatui jatkoajalla 2-1, vaikka kouvolalaiset tosin oli pelitapahtumissa selkeästi edellä. Otteissa on ollut ailahteluja, mutta Ilves pystyy lähtemään otteluun luottavaisin mielin. SaiPaa vastaan hyökkäyspeli ei tule olemaan helppoa, mutta puolestaan puolustussuuntaan SaiPa tuskin pystyy antamaan edellisten otteluiden tasoista haastetta.

SaiPan otteissa on ollut myös paljon hyvää ja tappioputki tuskin enää kauaa jatkuu, sillä sen verran tasaisia otteluita se on pystynyt pelaamaan myös kovatasoisia vastustajia vastaan. Tehokkuutta olisi jostain kuitenkin löydettävä. Ilveksellä on hyvä mahdollisuus napata tärkeät pisteet, mutta hyvän puolustuspelaamisen takia SaiPaa ei kannata liikaa aliarvioida. Peli-ideaa lähdetään hakemaan tällä kerralla vähämaalisuudesta. Pelivalinnaksi nostetaan alle 5 maalia, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan viiteen.