ke 21.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: SaiPa – Jukurit | SaiPa kotonaan todella vahva

Lappeenrannassa kello 18.30 kova kotijoukkue SaiPa saa vieraita Mikkelistä. Jukurit on kovan tehtävän edessä.

Ottelun lähtökohdat

SaiPa on ollut kotonaan vakuuttava. Kymmenen ottelua, 25 pistettä ja maaliero 35:16. Vain TPS on lähtenyt Lappeenrannasta kolme pistettä tuliaisinaan. Sarjataulukosta SaiPa löytyy sijalta kuusi. 21:n ottelun jälkeen SaiPa on kerännyt yhteensä 34 pistettä. Valtaosa pisteistä on tullut siis kotiotteluista.
SaiPan maalissa aloittaa joukkueen ehdoton ykkösmaalivahti Frans Tuohimaa, joka on ollut hyvä varsinkin kotiotteluissa. Joukkueella on ollut paljon poissaoloja pitkin kautta, mutta tällä hetkellä niidenkin osalta näyttää paremmalta. Nyt loukkaantuneita on vain pitkäaikaispotilas Roy Radke, Ville Koho ja Elmeri Kaksonen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150%talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Jukurit on ollut positiivinen yllätys alkukauden osalta. Mikkeliläiset löytyvät sarjataulukon sijalta kymmenen, mutta ovat vain kahden voiton päässä suorasta playoff-paikasta. Jukurit pelaa hyvin simppeliä jääkiekkoa. Taitovaje on korvattu kurinalaisella pelaamisella sekä taistelu moraalilla.
Jukureiden maalissa aloittaa Sami Rajaniemi. Huolestuttavin asia illan ottelun osalta on se, että kokoonpanosta puuttuu joukkueen kultakypärä ja ykköspuolustaja Teemu Suhonen. Myös joukkueelle tärkeä keskushyökkääjä Turo Asplund sekä Janne Ritamäki ovat sivussa.

Lähtökohdat selkeät – SaiPa suuri suosikki

Lähdemme siitä liikkeelle, että SaiPa ottaa kotona omansa ja voittaa ottelun. Toinen pelivalintamme on SaiPan tasoitusvoitto – kymmenestä kotiottelustaan SaiPa on voittanut kuusi useammalla kuin yhdellä maalilla. Parantunut terveystilanne ja samaan aikaan Jukureiden osalta muutaman tärkeän poissaolon myötä SaiPan osakkeet ovat nousussa.