Liiga la 11.01. klo 17:00

SaiPa - JYP

SaiPan ahdinko jatkuu

Lappeenrannan lauantai-illassa nähdään kahden varsin eri tasoisen joukkueen kohtaaminen kun vieraille saapuu JYP. Kotijoukkueen tulee parantaa peliään selkeästi, mikäli haluavat voitosta taistella. Joukkueet ovat kohdanneet kaudella pari kertaa, näistä voitot ovat tasan 1-1.

SaiPa on ollut todella huono. Hyökkäyspäähän ei ole saatu juuri mitään aikaan ja puolustus on ollut ongelmissa vastustajan myllyttäessä. Joukkue on viiden ottelun tappioputkessa ja näissä kamppailuissa tehtyjä maaleja on kertynyt vain neljä kappaletta. Päästettyjä maaleja on sen sijaan 22, nämä tilastot kun ynnäilee yhteen niin saa kohtuu selkeän kuvan mistä kiikastaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

JYP lähtee back-to-back -kamppailuun tappio niskassaan kun joukkue kärsi kotonaan selkeän 1-3 tappion Lukolle. Peli on ollut kuitenkin hyvällä mallilla ja maaliodottamaa on luotu vähintäänkin riittävästi illasta toiseen, monena iltana nämä tilastot ovat maalien valossa realisoituneetkin, tästä todisteena komeat 129 tehtyä maalia. Päästettyjä maaleja joukkueella on 94, mikä on riittävän matala tuolle hyökkäyspelille.

Peli-idea lauantai-iltaan on vierailijoiden vähintään kahden maalin voitto. Joukkueiden väliset tasoerot ovat valtaisat, varsinkin nyt kun Zaborsky on vielä sivussa. SaiPa saa lepoetua, mikä laskee hieman panoskokoamme.

10 euroa pelirahaa