ti 13.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: SaiPa – KalPa | Vauhtia, maaleja ja KalPa!

Liiga-fanit pääsevät vihdoin takaisin kotimaan kiekon pariin, kun SaiPa isännöi Kisapuiston KalPaa. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet vauhtikiekkoa, jota nähtäneen myös tänään!
SaiPa pääsi hieman heikompien vaiheiden jälkeen lähtemään maaottelutauolle iso päänahka takataskussaan, kun se kaatoi kotonaan HIFK:n numeroin 4–2. Tyylikkäästi ottelussa esiintynyt lappeenrantalaisjoukkue esitti ottelussa fiksua jääkiekkoa, mutta tiistain koitoksesta tulee erilainen.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Viiteen edellisotteluun ainoastaan viisi sarjapistettä kairanneet isännät ovat pelanneet illan vierailijaa, KalPaa vastaan vauhdikkaita ja maalirikkaita otteluita. Joukkueet ovat ehtineet kohdata jo kahdesti, molemmilla kerroilla Kuopiossa. SaiPa on niistänyt molemmista otteluista voitot – ensimmäinen kohtaaminen kauden alussa päättyi lappeenrantalaisten vierasvoittoon 2–4 ja toinen ottelu niin ikään SaiPan vierasvoittoon jatkoajan jälkeen, numeroin 3–4.
Mikäli tiistain isäntä on suorittanut viime aikoina päin prinkkalaa, voi samaa sanoa kuopiolaisten otteista. Viiteen edelliseen otteluun kerättynä on surkeat kolme pistettä. KalPan on saatava parannusta kokonaisvaltaiseen joukkuepelaamiseen runsaasti, jos se mielii kairata pisteitä Kisapuistosta mukaansa.
KalPalle maaottelutauko tuli takuulla kreivin aikaan ja joukkueella on ollut aikaa kasata rivinsä. Vauhdikkaassa ottelussa muuttujien määrä kasvaa, eikä ottelun joukkueiden vireissä ollut merkittävää eroa juuri ennen maaottelutaukoa. Vieraiden kerroin on ladattu pahasti yli ja vierasvoittoja on tässä otteluparissa kairattu aiemminkin, joten siitä jatketaan. Peli-idea on selkeä ja vahvan vakuuttava: runsasmaalinen vierasvoitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ