Liiga ti 27.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Liiga: SaiPa – KooKoo | SaiPa Liigan kovin kotijoukkue

Lappeenrannassa SaiPa ja KooKoo ottavat toisistaan mittaa illan ainoassa kamppailussa. Uhmapelaajat tarjoavat kaksi hyvää vetovinkkia illan otteluun. Ottelu käynnistyy kello 18.30.
Lähtökohdat otteluun
Kotijoukkue SaiPa tulee otteluun Liigan sijalta seitsemän. SaiPa on ollut kotiotteluissaan vahva, kun taas vieraissa homma ei tunnu toimivan. Toistaiseksi SaiPa on ollut liigan paras kotijoukkue – yhteentoista peliin pistesaalis on kasvanut 28 pisteellä. Vieraissa SaiPa on vastaavasti ollut liigan huonoin, kun vieraista kahteentoista otteluun SaiPa on napsinut vain yhdeksän pistettä.
KooKoo tulee otteluun yhden sijan ylempää kuin SaiPa, Liigan kuudennelta sijalta. Tätä voidaan pitää erittäinkin positiivisena kauden aloituksena. KooKoon 38 pisteestä kotona on tullut 23 ja vieraissakin ihan mukavat viisitoista.
Kuntopuntarinkaan osalta joukkueiden vireeseen ei löydy juuri eroja. Viimeisen viiden ottelun osalta joukkueet löytyvät peräkkäisiltä sijoilta neljä ja viisi.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Keskinäiset kohtaamiset puoltaa runsasmaalisuutta
SaiPan ja KooKoon välisissä otteluissa sattuu ja tapahtuu. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti ja SaiPa on ollut vahvempi pistein 5-1. Molemmissa otteluissa maaleja on mätetty huolella – yhteensä 21 kappaletta.
Tämä ei kuitenkaan kerro koko totuutta, kun keskinäiset kohtaamiset ovat kauden alusta, molempien ensimmäiset ottelut. Esimerkiksi viimevuonna tilanne oli aivan sama – kauden avauskohtaamiset hurlumhei -kiekkoa, jonka jälkeen miteltiin tasaisemmin.
Vetovihjeemme – SaiPa voittaa rikkonaisen KooKoon
Uskomme että SaiPa jatkaa kotonaan vahvoja otteita. Joukkue on suhteellisen terve ja suurimmat kokoonpanomurheet on taakse jäänyttä elämää. Elmeri Kaksonen on edelleen sivussa ja pitkäaikaispotilas Roy Radken kaudesta on tulossa pannukakku, kun sairasloma kestää vielä pitkään. SaiPan maalissa aloittaa Frans Tuohimaa.
KooKoolta taasen puuttuu ehkä koko Liiga-alkukauden paras pelaaja – Malte Strömwall. Tämä on joukkueelle valtaisa menetys. Muutenkin joukkue kärsii raskaasti poissaoloista. Toni Kähkönen, Olli Korhonen, ja Kimi Koivisto uupuvat Strömwallin lisäksi hyökkäyksestä, puolustuksesta on pois Emil Kristensen, Martin Berger sekä Ed Wittchow. Myös maalivahti Samu Perhonen on sivussa ja maalissa aloittaa Juha Järvenpää.
Ensimmäinen pelivalintamme on siis SaiPan kotivoitto. Otamme SaiPan voittoa myös tasoituksen kanssa mukana peleihin.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ