pe 28.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Liiga: SaiPa – Pelicans | Kaataako Pelicans taas siipirikkoisen SaiPan?

Perjantai-iltana on taas täyden Liiga-kierroksen aika. Lappeenrannassa SaiPa saa vieraakseen hyvävireisen joukkueen Lahdesta.
Pelicans lentokeleillä ja on selvästi edellä keskinäisissä – SaiPa siipirikkoinen ja pelaaminen ei ota kulkeakseen
Kotijoukkue SaiPa löytyy Liigan sarjataulukosta sijalta seitsemän ja tulee otteluun ainoastaan yksi voitto alla edellisistä viidestä kamppailustaan. SaiPan vieraspelaaminen ei ole ottanut onnistuakseen, mutta huolestuttavinta on se, että myös hyvin kulkeneet kotipelit ovat kääntyneet laskusuuntaan. Viidestä viimeisestä kotiottelustaan SaiPa on hävinnyt kolme ja ennen tätä koko kauden ajalta hävittyjä kotiotteluita on vain yksi.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Edellisessä taistossaan Kouvolassa SaiPa laukoi paljon ja hallitsi ottelutapahtumia, mutta jäi nollille ja hävisi kamppailun numeroin 1–0.
Tätä edeltävä taistelu kotona ei kerro totuutta itse ottelusta, ei edes, vaikka 3–0-voitto SaiPalle tulikin. Hämeenlinnan pallokerho oli kamppailussa paljon vahvempi, joskin tehoton, kun SaiPa puolestaan käytti omat maalipaikkansa tehokkaasti.
Liigakakkonen TPS kävi taannoin Lappeenrannassa ryöstöretkellä jo toistamiseen tällä kaudella. Palloseuran kokoonpanossa oli merkittäviä aukkoja, sillä joukkueen kärkimiehet loistivat poissaoloillaan. Samoin tätä edeltänyt kotiottelu päättyi lappeenrantalaisten kannalta nöyryyttävästi, kun siipirikkoinen, tuleva vastustaja Pelicans haki 2–7-vierasvoiton. SaiPan pelaaminen siis todella takkuaa, eikä tulosta tule.
SaiPa kärsii toki loukkaantumisista, joita on paljon. Poissa kokoonpanosta ovat hyökkääjät Ahti Oksanen, Anssi Löfman, Elmeri Kaksonen, Topi Nättinen, sekä Roy Radke. Joukossa on muutama nimi, joiden poissaolot eivät ainakaan auta tehottomuudesta kärsivän joukkueen maalintekoa. Hyökkäyspään poissaolojen lisäksi puolustaja Veeti Vainio on sivussa.
Vierasjoukkue Pelicans on noussut Liigassa jo kolmannelle sijalle. Joukkueen pelaaminen etenee tuloksellisissa jaksoissa – kun kulkee niin todella kulkee, mutta sekaan mahtuu myös tappioputkia. Nyt joukkueella on menossa hyvä vaihe ja pelikaanipaidat ovat neljän ottelun voittoputkessa. Viimeksi Pelicans kaatoi kotonaan HIFK:n vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 4-2. Tätä ennen joukkue voitti KooKoon kotonaan ja haki vierasvoitot Tampereelta sekä Lappeenrannasta.
Aiemmissa otteluissaan myös Pelicans on kärsinyt isosta määrästä loukkaantumisia, mutta se onnistui silti kääntämään kamppailut edukseen. Nyt joukkueen terveystilanne näyttää paremmalta, sillä sivussa ovat ainoastaan puolustajat Nico Manelius ja Aleksander Štšemerov sekä hyökkääjä Aleksi Mustonen. Nuorten matkassa maailmanmestaruuskisoissa ovat Jesse Ylönen, sekä maalivahti Jakub Skarek.
Joukkueet kohtasivat niin ikään Lappeenrannassa pari viikkoa sitten, kuten mainittu. Kyseisessä ottelussa Pelicans haki vierasvoiton murskalukemin 2–7. Tuota ottelua tuskin halutaan Lappeenrannassa muistella. Viimeisistä viidestä keskinäisestä ottelusta SaiPa on saanut ainoastaan kaksi paunaa.
Kun otetaan kaikki mainittu huomioon (joukkueiden terveystilanteet, pelivire, sekä keskinäiset ottelut) on Pelicansin vierasvoiton kerroin pakko poimia lapulle. Lahtelaisten puolustuspelaaminen on viime aikoina ollut hyvällä mallilla ja Juho Olkinuora on ollut maalillaan kelvollisessa vireessä, joten siltäkään suunnalta ei ole luvassa apuja SaiPaa vaivanneeseen tehottomuuteen. Pienemmällä panoksella haetaan myös Pelicansin voittoa useammalla maalilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ