Liiga to 29.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: SaiPa – Sport | SaiPa jatkaa hyviä otteitaan Kisapuistossa

Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Lappeenrannassa kotijoukkue SaiPa saa vieraita Vaasasta, kun Sport luistelee vastaan.
Onko Sportista siihen, mihin muut eivät ole pystyneet TPS:ää lukuunottamatta?
SaiPa on ihastuttanut otteillaan Lappeenrannassa pelatuissa otteluissa. Joukkue on ollut alkukauden paras kotijoukkue. 12 kotiottelua ja 31 pistettä maalierolla 41–19. Huikea suoritus, sillä Lappeenrannasta vierasjoukkueet ovat saaneet mukaansa vain viisi pistettä. Ainoastaan TPS on saanut mukaansa kolme pistettä. Tällä hetkellä koko liigan sarjataulukossa kotijoukkue on sijalla viisi.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Vierailija Sport on sarjassa yhdeksäntenä. Alkukauden osalta Sport voidaan niputtaa onnistujien kastiin, sillä lähes kaikissa kausiennakoissa joukkue arvioitiin sijoille 14–15. Sport on ”äijäryhmä”, joka repii ja raastaa, mutta heidän pelaamisestaan löytyy kuitenkin enemmän elementtejä kuin Tomek Valtosen valmennusaikakaudella. Vieraissa joukkueen pelijänne on kuitenkin ajoittain katkennut ja se on kärsinyt runsasmaalisia tappioita, kun kuparisaaressa Sport taas on vaikea kaadettava.
Lähtökohdat ovat selkeät – SaiPa on kotonaan todella hyvä ja Sport on ollut vieraissa vaikeuksissa – tätä odotetaan myös tänään. SaiPa luo enemmän maalintekopaikkoja ja on enemmän kiekossa.
SaiPan kotivoitolle tarjotaan kummallisen suurta kerrointa. SaiPan kuuluisi olla vielä suurempi suosikki, joten tartumme kotijoukkueen normaalin peliajan voittoon kiinni.
Lisäksi tarjolla on vielä kaksi muutakin peli-ideaa! Ei olisi mikään ihme, vaikka ottelu vähän repeäisi, joten uskotaan SaiPan runsaaseen maalimäärään ja tasoitukselliseen voittoon. Lasketaan kuitenkin panostusta vähän.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ