Liiga ke 03.03. klo 18:30

Sport - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK pääsee levänneenä eilen koko palkan edestä raataneen Sportin kimppuun

Jo valmiiksi ennakkoasetelmat olisivat melkoisen selkeät, mutta kotkapaitojen eilinen 5–4-tappioon voittolaukauksilla päättynyt rutistus Lukon vieraana vaatii veronsa. Isäntä on takuulla väsyneempi ja leveällä materiaalilla operoiva vierailija, jossa on tehopotentiaalia neljässä kentällisessä, on jättimäinen haaste isännille.

HIFK:lla on edelleen Anton Lundell sivussa, mutta vastuunkantajia on löytynyt laajalla rintamalla ja erityisesti alkukauden loukkaantuneena sivussa ollut Ville Leskinen on jälleen tutun tehokkaassa vedossa. SaiPasta Helsinkiin vaihtanut David Bernhardt on jo debytoinut Jarno Pikkaraisen luotsaaman joukkueen takalinjoilla ja Leskisen lisäksi myös Alex Broadhurst on ottanut isompaa roolia.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sportin eilinen kamppailu näkyy takuulla erityisesti kamppailun edetessä ja momentum-jaksoja on helsinkiläisille tarjolla jälleen. Uutta tämä ei sinänsä ole, sillä HIFK on voittanut kuusi ottelua peräkkäin ja noussut sarjassa toiselle sijalle. Isäntä taistelee niin ikään tärkeistä pisteistä, kun se on ainoastaan paunan päässä alemmasta pudotuspelirajasta. Viiden kamppailun otannalla Sport on kuitenkin voittanut ainoastaan kertaalleen, eikä helpotusta tarjoile keskiviikkoiltakaan.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
🗣️ "Kroppaa ei tarvitse hirveästi herätellä."

Vastikään 200. tehopisteensä Liigassa viimeistellyt Ville Leskinen nauttii tiiviistä pelitahdista.

Haastattelu: bit.ly/3e1Qz0Q

#HIFK #Liiga

Liiga-kakkonen olisi todella vaikea vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle muutenkin, mutta nyt se kohtaa alemman keskikastin Sportin – vieläpä levänneenä. Uhmapelaajat on vakuuttunut, että helsinkiläisten voittokulku saa jatkoa ja pelivalinnaksi nostetaankin vierasvoitto. HIFK:n lepoedun voi nähdä myös siltä kantilta, että lukemat repeävät ottelun edetessä, mutta tällä kertaa valinta napsitaan hieman matalammalla riskillä.