Liiga pe 05.03. klo 18:30

Sport - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK on päässyt pisteille edellisissä kymmenessä ottelussa!

Illalla Sport saa vastaansa huippuvireisen HPK:n. Myös Sport on ollut viime aikoina vakuuttava, mutta HPK on tulosten valossa ollut edellisten kymmenen ottelun aikana Liigan paras joukkue. Sport lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina ja vaikka kumpikaan ei varsinaisesti kuulu runsasmaalisiin joukkueisiin, lähdetään peli-ideaa hakemaan overin puolelta.

Sport on viime aikoina joutunut kovalle koetukselle, kun esimerkiksi edellisissä kolmessa ottelussa se on kohdannut sarjakärki Lukon kahdesti ja viimeisimmässä se kaatoi HIFK:n voittolaukausten jälkeen. Maalinteko on kotijoukkueelle ollut suuri ongelma läpi kauden, mutta viime aikoina viimeistely on toiminut hyvin. Tehokkuutta testataan jälleen illalla, sillä HPK:ta vastaan ei ole pahemmin maaleilla juhlittu viimeisimmissä otteluissa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HPK kasvatti pisteputken jo kymmenen ottelun mittaiseksi kaataessaan Ässät jatkoajalla lukemin 3-4. HPK on noussut jo mukaan taisteluun paikasta kymmenen parhaan joukkoon. Maaliodottaman valossa se ei kuitenkaan ole erityisesti loistanut, vaan voittojen takeena on ollut tehokas viimeistely ja maalivahti Eetu Laurikaisen huikeat otteet. Vaikka Sport ei hyökkäyksellisesti ole sarjan parhaimmistoa, pystyy se viimeaikaisten otteiden perusteella haastamaan HPK:n puolustusta.

Sport on lähtökohtaisesti vähämaalinen joukkue, mutta hyökkäyksen osalta se on pystynyt esittämään kelvollisia otteita viime aikoina hyviäkin joukkueita vastaan. HPK:n viimeistely on ollut tehokasta ja sen on myös jatkuttava Sportia vastaan. Pelivalinnaksi nostetaan yli 4,5 maalia, mutta panos kannattaa pitää maltillisena. Lähtökohtien ollessa tasaiset saattaa ottelun kuva kuitenkin muuttua todella varovaiseksi mikäli maalit pysyy vähissä, sillä kyseessä on ottelu jossa kummallakaan ei ole varaa menettää pisteitä.