Liiga to 11.03. klo 18:30

Sport - Jukurit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitkästä tappioputkesta huolimatta Jukureilla on mahdollisuus yllättää

Illalla Sport lähtee suurena ennakkosuosikkina kamppailuun tappioputkessa olevaa Jukureita vastaan. Ennakkoasetelmat on varsin selvät, mutta toisaalta myös Jukureilla on mahdollisuudet yllätykseen. Vieraiden menestys ei ole peli-ideana välttämättä kaikista houkuttelevin, mutta pienellä panostuksella se kelpaa peleille.

Sport on 44 ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla 10. kahdeksan pistettä KooKoon perässä ja kaksi pistettä Ässiä edellä. Tällä hetkellä siis kaikki pisteet on tärkeitä eikä esimerkiksi juuri sarjajumboksi pudonnutta joukkuetta vastaan ole varaa pistemenetyksille. Sportin leirissä on varmasti helppo ajatella, että luvassa on helpot pisteet, mutta siihen ei kuitenkaan ole varaa. Vastustajien osalta Sport on joutunut viime aikoina kovalle koetukselle ja tulokset on myös olleet sen mukaisia, mutta pelillisesti se on kuitenkin esiintynyt ihan kelvollisesti. Sportia vastaan on viime aikoina tehty varsin runsaasti maaleja, mutta toisaalta Jukureiden hyökkäyspelaaminen on ollut heikkoa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tiistain tappio Lukkoa vastaan oli Jukureille jo peräti 12 peräkkäinen ja samalla se on pudonnut jo sarjan viimeiseksi ohi JYPin. Tilanne on varmasti henkisesti raskas, mutta toisaalta joukkue alkaa olla siinä tilanteessa, että paineita pisteiden keräämisen osalta ei ole, vaikka jokainen tottakai haluaa voittaa. Tappioputken aikana vastassa on ollut runsaasti sarjan kärkijoukkueita, joka osaltaan on näkynyt tuloksissa. Jukurit on kuitenkin ajoittain pystynyt pelaamaan varsin kelvollisia otteluita ja vain pienet marginaalit on olleet esteenä voitoille. Jukurit lähtee varmasti taistelemaan alusta asti, mutta jos se joutuu selkeästi tappiolle saattaa joukkueen selkäranka katketa ja tulos muuttua rumaksi.

Lähtökohdat ei missään nimessä ole vieraille loistavat, mutta Sportia vastaan tappioputken katkaiseminen ei ole mahdottomuus. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 19.2. ja tuolloin Sport oli vahvempi lukemin 1-4, mutta maaliodottaman osalta Jukurit oli hieman edellä. Sportille kelpaa vain voitto, mutta helpolla sitä tuskin on luvassa. Pelivalinnaksi nostetaan Jukureiden lopullinen voitto, jolle tarjotut hieman yli kolmen kertoimet kelpaa peleille. Panos kannattaa kuitenkin pitää maltillisena, sillä Jukureiden suoritustaso voi vaihdella runsaasti.