pe 11.01. Klo 18:30

Liiga: Sport – Kärpät | Osala palaa Vaasaan – löylyttääkö Kärpät?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Edellisessä ottelussaan oululaiset kukistivat KooKoon kotonaan, kun yksi mies näytti muille maalinteon mallia. Sportin pelaaminen on vuoristorataa. Maailmanmestarikaksikko ei vielä palaa Kärppien kokoonpanoon.
Osala palaa kasvattajaseuransa kotiluolaan
Edellisessä ottelussaan Kärpät kaatoi KooKoon Oulussa lukemin 5–1. Hieman tökkinyt maalinteko parani yhden miehen toimesta, kun vaasalaislähtöinen Oskar Osala latoi neljä maalia kouvolalaisten verkkoon. Sport-kasvatti on nyt tehnyt 15:ssä pelaamassaan ottelussa Kärpissä 13 tehopistettä, joista peräti kymmenen on maaleja (10+3=13).

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Ottelu Kuparisaaressa on Osalalle ensimmäinen visiitti kasvattajaseuransa kotijäällä vierasjoukkueen paidassa koskaan. Nähtäväksi jää kurmuuttaako loistovireessä oleva Kärpät-tähti vanhaa seuraansa.
Kärppien maailmanmestarikaksikko, Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi, pelaa vasta lauantaina Oulussa. Pelikiellosta vapautuu kuitenkin Lasse Kukkonen, joka palaa kokoonpanoon Sportia vastaan. Kukkonen kantaa kapteenin roolia, sillä pääkapteeni Atte Ohtamaa on toistaiseksi sivussa loukkaantumisen vuoksi.
Kärpät johtaa Liigaa 14:n pisteen erolla Turun palloseuraa, oululaisilla on kerättynä 85 paunaa. Edellisissä kymmenessä ottelussaan joukkue on kerännyt 19 pistettä.
Isäntien pelaaminen jaksottaista
Sport on onnistunut voittamaan edellisistä kymmenestä kamppailustaan viisi. Edellisessä ottelussaan Ilvestä vastaan se suli kahden maalin johdosta kolmannessa erässä ja hävisi ottelun 5–6.
Vaasalaisten kamppailuissa on tullut viime aikoina maaleja kuin sieniä sateella. Peräti neljä edellisistä viidestä kamppailusta on päättynyt suuntaan tai toiseen joko 5–4- tai 6–5-numeroin. Erityisen runsasmaalisia ovat olleet Sportin kotiottelut Kuparisaaressa.
Kuluvalla kaudella vaasalaisjoukkue on kärsinyt Kärpille kaksi tappiota, ensin lokakuussa Oulussa numeroin 5–0 ja marraskuun alussa Vaasassa numeroin 2–3 voittolaukauksilla.
Sarjataulukossa Sport on kahdeksantena ja ainoastaan kahden pisteen päässä suorasta pudotuspelipaikasta. Sekä Sportilla että Kärpillä on runkosarjaa jäljellä kaksi ottelua.
Joukkueiden lähihistoria on voimakkaasti kärppämerkkinen ja saman tahdin uskotaan jatkuvan perjantaina Kuparisaaressa.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: