pe 28.09. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Sport – Lukko | Lukko nappaa toisen voittonsa?

Liigassa pelataan perjantaina erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Liigan jumboksi ennakoitu Sport isännöi kauden surkeasti aloittanutta Lukkoa. Kyseessä on sarjataulukon häntäpään taisto – Sport sijalla 12 ja Lukko 14.
Sport uudistui rajusti tälle kaudelle – päävalmentaja vaihtui, kuten myös iso osa pelaajistosta. Sport on pelannut kauden alun kohtalaisesti, saalistaen viisi pistettä neljästä ottelusta.
Kaikki pisteet on tulleet kolmessa kotiottelussa. Joukkueen ykkösmaalivahti Sami Aittokallio on torjunut kolmessa ottelussaan kiekoista 89.66%, päästettyjen maalien keskiarvolla 2.93.
Aittokalliolla on joukkueessa iso rooli – mies pelaa paljon ja laukauksia riittää torjuttavaksi. Sportin erikoistilannepelaaminen ei ole kovin kehuttavaa. Ylivoima on kelvollinen 25%, alivoimalla vastaava luku 73%.
Alkukaudesta Sportin otteluissa on nähty reilusti maaleja. Neljän ottelun jälkeen maalisuhde on 11-15.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Rauman Lukon alkukausi on ollut tuloksellisesti heikko esitys. Edellisessä ottelussa Lukko sai korjattua kurssiaan voittaen Tapparan vieraissa 3-5.
Lukko toi otteluun kaksi uutta puolustajaa, kun konkarit Janne Niskala ja Jyri Marttinen siirrettiin popcorn-osastolle. Lukon erikoistilannepelikään ei ole silmiä hivelevää. Ylivoimat ovat päättyneet maaliin 24% varmuudella ja jäähyistä on onnistuneesti tapettu 81%.
Lukon maalivahdit eivät ole vielä onnistuneet. Oskari Setänen on pelannut neljä peliä, joista yhdessä hänet vaihdettiin pois. Kiekoista on tarttunut 84%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3.80.
Lassi Lehtinen aloitti ensimmäistä kertaa maalilla Tapparaa vastaan ja torjuikin heti voiton. Lukon alkukauden onnistujat ovat olleet Janne Keränen (3+2) ja Arttu Ilomäki (1+5).
Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Molemmat joukkueet ovat tiukassa paikassa kun kausi ei ole startannut, kuten toivottiin. Tärkeistä pisteistä pelataan, sillä nämä pelit näyttävät suunnan koko kaudelle.
Lukolle tarjotaan hieman isompaa kerrointa ja siihen isketäänkin kiinni. Lukko lapulle suorana voittona, kuten myös moneylinenä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ