ti 02.10. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Sport – Tappara | Sport ei nöyrry kotonaan

Tiistain kierroksella Sport saa vieraakseen Tampereen Tapparan, joka on vielä hakenut peliään.
Vaasan Sport ei ole tuoreimman nousun jälkeen onnistunut vielä nousemaan kovin korkealle. Ensimmäisellä kaudella joukkue oli varsinkin kotonaan todella inhottava vastustaja, mutta etenkin viime kaudella joukkue oli enemmänkin pisteautomaatti. Kuparisaaren tunnelma ei ole ehkä vielä noussut samalle tasolle kuin nousun jälkeisellä kaudella, mutta tällä kaudella on ollut viitteitä paremmasta. Sport on pelannut kotonaan uhrautuvasti, ja lunastanut vaasalaisten odotuksia.
Sportin kotisaldo on nimittäin ollut vahva. Vaikka kotona joukkue on voittanut ainoastaan ensimmäisellä kierroksella, niin kertaakaan neljän kotipelinsä aikana se ei ole jäänyt pisteittä. Sarjataulukossa Sport majailee sijalla 10, ylivoimatilastoissa sen sijaan komeasti kuudentena. Alivoima ei ole sujunut yhtä mallikkaasti, lukemalla 73,91%. Lisäksi maaleja Sport on päästänyt kuuteen peliin 23 kappaletta. Puolustuspelaaminen ei siis ole ollut vaasalaisten vahvuus.
Tärkeitä pelaajia Sportille ovat olleet Joel Kiviranta sekä Oskari Manninen, jotka ovat myös ainoat keskimäärin yli 20 minuuttia pelanneet kenttäpelaajat. Maalivahdeista enemmän vastuuta on saanut Sami Aittokallio, jonka tilastot näyttävät kuitenkin todella surullisilta. Päästettyjen maalien keskiarvo on 3,42 ja torjuntaprosentti 87,93.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Tappara on ollut eittämättä alkukauden suurin floppi. Kovin odotuksin kauteen lähteneen ryhmän peli on yskinyt pahasti, ja mistään flowsta ei ole ollut tietoakaan. Viime ottelussa Tappara voitti kotonaan selvästi Saipan, mutta voiton arvoa himmentää se, että Saipalta puuttui nippu avainpelaajia, eikä heillä ollut edes maksimimäärää kentäpelaajia Tampereella mukana.
Saipa-pelin lisäksi Tapara on voittanut kotonaan ainoastaan Pelicansin. Erikoistilannepelaamisessa Tappara on ollut toistaiseksi Liigan heikoin. Myöskään maalivahti Christian Heljanko ei ole lunastanut häneen kohdistuneita odotuksia. Tilastot näyttävät päästettyjen maalien keskiarvoa 2,60, ja torjuntaprosentti on ollut 90,50.
Kenttäpelaajista parasta ovat esittäneet Tomas Zaborsky, Valtteri Kemiläinen sekä Niko Ojamäki. Erityisesti Ojamäki pelaa todella hienoa kautta.
Tiistai-illan ottelun suosikki on kertoimien valossa Tappara. Sport on kuitenkin näyttänyt ettei se ole kiva vastustaja. Joukue on kyllä selvinnyt useamman kerran jatkoille, mutta vastustaja on kuitenkin poistunut kaukalosta voittajana. Kumpikaan joukkue ei ole häikäissyt puolustussuuntaan, joten maaleja voidaan odottaaa.
Tappara on pelaajamateriaaliltaan selkeästi Sportin yläpuolella, mutta kuten sarjataulukkokin osoittaa, riittää Tapparan pelissä vielä hakemista. Sport on pystynyt venymään kotona, ja Tappara tulee myös huomaamaan vaasalaisten potentiaalin.
Lapulle lähteekin Sport +0,5 1,79 kertoimella. Veto siis osuu, mikäli Sport voittaa tai peli päätty tasan varsinaisen peliajan jälkeen. Lisäksi lapulle otetaan kertoimella 2,14 yli 5,5 maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ