pe 14.02. klo 18:30

Sport - Tappara

Sportin vaikeuksille luvassa jatkoa

Perjantai-illan kamppailussa Sport saa kotikaukalossa vastaan Tapparan. Sarjan häntää pitävä Sport on onnistunut kuluneen kauden aiemmissa kohtaamissa pistämään Tapparan melko ahtaalle, mutta tällä hetkellä tavoitteena on selvitä kunnialla illan ottelusta.

Kotijoukkue taistelee enää ainoastaan kunniasta, mutta viimeiset pelit eivät ole antaneet aihetta ylpeyteen. Edellisiin 12 otteluun mukaan on tarttunut ainoastaan viisi pistettä maalieron ollessa reilusti pakkasella. Joukkueesta ei huipputähtiä löydy, eikä Sport ole onnistunut korvaamaan laadullista puutetta joukkuepelin voimin. Sport keskimäärin pystyy maalin tai pari tekemään, mutta se ei riitä kun omissa soi kolme tai neljä kertaa. Sport on päästänyt toiseksi eniten maaleja ja vastaan asettuu puolestaan toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Erikoistilannepelaaminen kuuluu myös odotetusti sarjan häntäpäähän.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Tiukkaa taistelua sarjan toisesta sijasta käyvällä Tapparalla on alla neljä perättäistä voittoa sarjan huippujoukkueita vastaan. Kirvesrintojen peli näyttää suurimmaksi osaksi loistavalta, mutta kuten viime ottelussa Lukkoa vastaan nähtiin on ottelun viimeiset erät olleet ajoittain hankalia Tapparalle. Vaikka vastassa on oletettavasti heikompi vastustaja ei vierailla ole varaa himmailla, sillä kyseessä on tärkeät pisteet sarjasijoituksen kannalta, kun mahdollisuus on edelleen kärkipaikalle, mutta samaan aikaan KooKoo on noussut ainoastaan kolmen pisteen päähän Tapparasta. Oranssisinisten tilanne on kokonaisuuten hyvä, sillä myös erikoistilanne- ja maalivahtipelaaminen toimii mallikkaasti.

Alkukaudesta Sport oli usein esitysten perusteella maistuva pelikohde, mutta nyt näin ei ole. Vieraat ovat jokaisella osa-alueella selkeästi edellä ja myöskään heillä ei ole varaa himmailuun. Pelivalinnaksi nostetaan Tapparan vähintään kahden maalin voitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleVaasan Sport - Tappara14.02.2020