Liiga ke 08.01. klo 18:30

Sport - Tappara

Sarjataulukon ääripäät vastakkain

Vaasassa tullaan näkemään maali-iloittelu kun Sport saa vieraakseen Tapparan. Sport on esittänyt piristymisen merkkejä mutta joukkueiden välinen tasoero on suuri. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat 2-1 vierailijoille.

Kotijoukkue Sport pelannut viimeisimmissä kamppailuissaan varsin vaihtelevasti. Puolustuspelaaminen on ottanut askeleita oikeaan suuntaan ja kehnohko hyökkäys on onnistunut kääntämään tiukkoja otteluita voitoiksi. Koko kautta ajatellen maalintekoa tulee parantaa, alkukauden tehtyjen keskiarvo on vain 2.2 ottelua kohden. Lukema on sarjan heikoimpia ja siihen kun ottaa mukaan vielä suuret päästettyjen määrät, saadaan selkeä kuva miksi runkosarjan sijoitus on mikä on.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija Tappara on ollut vakuuttava satunnaisista tappioista huolimatta. Joukkue majailee sarjataulukon sijalla 2. Tappara on iskenyt keskimäärin 3.3 maalia ottelua kohden ja vastaavasti päästänyt vain 2.2. Viisikkopelaaminen on ollut hyvällä tasolla ja vastujan maaliodottama on pidetty todella alhaisena. Puolestaan omassa hyökkäyspäässä on saatu hyvin luotua tilanteita.

Peleille valitaan vierailijoiden suoravoitto. Tappara on selkeästi parempi joukkue kuin kertoimet antavat ymmärtää. Kohteeseen voi panostaa hieman reilummalla kädellä vielä kun etua on tarjolla.

10 euroa pelirahaa