Liiga pe 12.03. klo 18:30

Sport - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sport murskasi Jukurit, mutta tänään vastus kovenee

Illalla TPS saapuu Sportin vieraaksi Vaasaan. Sport käy kovaa taistoa pudotuspeliviivan tuntumassa, joten tärkeistä pisteistä on kyse. TPS on kerännyt viimeisimmistä otteluista hyvin pisteistä, vaikka peliesitykset ei ole ollut erityisen loistokkaita. Perustasoltaan selvästi vahvempi TPS lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Sport oli vaikeuksissa Tapparaa ja Kärppiä vastaan, mutta eilen pelatussa ottelussa se murskasi syvissä vesissä uivan Jukurit. Puolustuspäässä Sport ei ole viime aikoina ollut parhaimmillaan, mutta hyvä viimeistely on ollut sille avuksi. Hyökkäyssuuntaan Sport ei kuitenkaan ole erityisen vahvoilla ja etenkin hyökkääjä Michael Keräsen loukkaantuminen voi tuottaa ongelmia hyvin puolustavia joukkueita vastaan. Sportin onneksi vieraat ei ole ollut kaikista terävimmillään viime aikoina.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

TPS lähtee taistoon neljän ottelun voittoputkessa. Vastustajina on kuitenkin ollut sarjan häntäpäähän kuuluvat SaiPa ja Jukurit, joten esimerkiksi joutuminen kahdesti jatkoajalle ei varmasti ollut sitä mitä vieraat halusivat. Yleisesti ottaen vieraiden pelaaminen on kohtalaisen hyvällä tasolla, mutta esimerkiksi suurimaaliset voitot on ollut harvassa, vaikka vastassa olisi ollut lähtökohtaisesti heikompia vastustajia. Puolustuspelaaminen on hyvällä tasolla ja hyökkäyksestä löytyy tarvittavaa tulivoimaa, joka sen pitää pystyä hyödyntämään kotijoukkueen viime aikoina ailahdellutta puolustusta vastaan.

Sport pelasi eilen, joten TPS saa otteluun hieman lepoetua, mutta toisaalta ottelu tuskin oli äärimmäisen kuluttava. Vieraille lähtökohdat otteluun on hyvät, mutta nähtäväksi jää miten hyvin se onnistuu ottamaan tilanteesta kaiken hyödyn irti. Pelivalinnaksi nostetaan TPS:n voitto, mutta panos kannattaa pitää maltillisena.