ti 19.01. klo 18:30

Tappara - JYP

Kirves kumahtelee nousujohteisesti! Säälittävä JYP on Tapparalle ainoastaan suupala

JYP taistelee, mutta tällä hetkellä jokainen voitto on sille pieni ihme. Kilpaurheilussa tällaista ei tavoittele kukaan, mutta jyväskyläläisten tukala tilanne toimistossa ja jopa odotettua heikompi syyskausi kaukalossa ovat ajaneet sen huonoon tilanteeseen. Tappara nappasi edellisessä ottelussaan pitkästä aikaa voiton ja pelasi vieläpä hyvin, joten nähtäväksi jää, onko kirvespaitainen isäntä heräämässä.

Valmentajansa jo kahteenkin otteeseen tällä kaudella lomauttanut JYP on voittanut kymmenessä edellisessä ottelussaan kerran. Tilanne joukkueessa on karmea ja kaiken sekasorron keskellä on vaikeaa uskoa, että pelaajilla olisi kaikki kunnossa ja täysi työrauha keskittyä tarjoamaan paras suoritus illasta toiseen niin yksilöinä kuin joukkueenakin. Kymmenen ottelun kuntojumbo on päästänyt tällä otannalla keskimääräisesti liki neljä osumaa ottelua kohden, mikä on auttamatta liikaa. Turhan paljon se on etenkin silloin, jos tekee itse noin 2,5 maalia illassa.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Tappara on ollut ongelmissa, mutta sen edellisen ottelun 5–2-voitto SaiPaa vastaan vakuutti. Joukkueella ei ole varaa hävitä enää tiistai-illan kaltaisia otteluita, vaan sen on käveltävä miehekkäästi JYPin yli. Kirvesrinnat kaipaavat kipeästi pisteitä, sillä joukkue on vasta yhdeksäntenä sarjassa. Vaikka tuloksellisesti joukkue onkin ollut ajoittain pahasti helisemässä, on pelaamisessa myös paljon hyvää. Isännille positiivisia uutisia kuului myös sairastuvalta, kun Blake Parlett palasi edellisessä ottelussa kehiin ja oli heti tehokas.

Tehopotentiaali hyökkäyspäässä on ollut tiedossa, mutta hiljattain se on myös konkretisoitunut enemmän. Kymmenen kamppailun otannalla joukkue on iskenyt keskimäärin yli kolme maalia ottelua kohden. Vastaavasti päästettyjen osumien keskiarvo on painunut jo 2,5 osuman tuntumaan. Lupauksia viime aikoina herättänyttä Tapparaa ei ohiteta pelivalinnoissa, vaan nostetaan kupongille isäntien voitto vähintään kahdella osumalla (Tappara -1,5).

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>