pe 28.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Tappara – Kärpät | Oululaisjoukkue löysi edellisottelussaan tehoja ilman nuoriso-osaston helmiäkin

Liigassa kaksi kärkijoukkuetta iskevät yhteen, kun Tappara isännöi Kärppiä Hakametsässä perjantaina. Tappara on tippunut sarjassa jo neljänneksi, mutta se on tasapisteissä Liiga-kolmosen Pelicansin sekä viidentenä sarjassa olevan Lukon kanssa. Kärpät johtaa Liigaa vakuuttavasti.
Tapparalla käynnissä nousun jälkeinen lasku
Kirvesrinnoilla on käynnissä neljän ottelun tappioputki, jonka aikana sen ovat niistäneet Pelicans, Lukko, HIFK sekä Ilves. Tampereen paikallisessa keskiviikkona Ilves oli etevämpi 3–2-lukemin voittolaukauskilpailun jälkeen. Tapparan edellisestä voitosta on aikaa, sillä se tuli Sportia vastaan ennen joulukuun puoltaväliä.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Erityisesti Tapparan pelaamisessa on tökkinyt maalinteko. Se tuntuu tällä hetkellä olevan tamperelaisille todella haastavaa, vaikka joukkue hallitsisikin pelin virtausta. Neljän ottelun tappiollisen putkensa aikana joukkue on tehnyt ainoastaan seitsemän täysosumaa.
Tapparan alkukausi oli todella synkkä ja joukkue oli pitkään jopa alemman pudotuspeliviivan alapuolella. Sitten alkoi kuitenkin nousu, mutta nyt se on kääntynyt jyrkäksi laskuksi. Tapparalla ei ole kovin paha loukkaantumistilanne, sillä sivussa ovat ainoastaan puolustaja Veli-Matti Vittasmäki ja hyökkääjä Jere Karjalainen.
Kärpät löysi vihdoin tehoja ilman pistenälkäisiä junioreitaan – oululaiset vakuuttavat
Edellisessä ottelussaan menneenä keskiviikkona Kärpät löysi tehojaan, kun se kaatoi JYPin numeroin 6–2 Raksilassa. Vaikka oululaisten riveistä puuttuvat Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi, onnistui joukkue iskemään kuusi maalia nousujohteisen JYPin nuottaan.
Edelliset kaksi ottelua ilman Kuparia ja Heponiemeä eivät menneet yhtä vakuuttavasti, mutta kolmannessa ottelussa oikeat koostumukset ja sitä kautta tehot löytyivät. Ennen joulutaukoa Kärpät hävisi Turussa TPS:lle numeroin 2–1 ja voitti kotonaan Ilveksen samoilla numeroilla jatkoajalla.
Oululaisilta loukkaantuneena on puolustaja Atte Ohtamaa, jonka lisäksi nelosketjun työmyyrä Jari Sailio on sivussa. Kärpillä on laaja materiaali, eikä kärkipuolustajan loukkaantuminen ole katastrofi. Kummallekaan joukkueelle ei loukkaantumistilanteista ole sen suurempaa etua tarjolla.
Kärpät on Liigassa kymmenen ottelun kuntopuntarilla toisena ja se on kaapinut pisteitä keskiarvolla 2,2. Tappara löytyy samasta tilastosta puolentoista pisteen keskiarvolla vasta seitsemänneltä sijalta, mikä on huomattavasti heikompi esitys.
Kerroinasettelu kummastuttaa
Kotijoukkue Tappara on asetettu melko tasapäisessä kerroinasettelussa ennakkosuosikiksi. Tätä ei purematta niellä. Arvioidaan Kärpät selkeäksi ennakkosuosikiksi ja pelataan oululaisten lopullista voittoa runsaalla panostuksella ensimmäisenä kohteena. Toiseksi valinnaksi lisätään vierasvoitto varsinaisella peliajalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ